Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

darkleader

darkleader

Üye
Arkadaşlar size telefonunuzun görselliği açısından muhteşem bir launcher.

Ben denedim hiç bir kasma,donma kesinlikle yok.Temalarda yüzlerce ayrı kombinasyon kurabilirsiniz.
Örnek bir kaç resimde koyuyorum.

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan ve muratena

kaan256

Üye
Cocore-E-6.8 link atan olursa sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: muratena
muratena

muratena

Üye
Cocore-E-6.8 link atan olursa sevinirim..

bu konuya ekledim indirebilirsin konunun altına dogru in linkler orada arkadasım
http://www.maxicep.com/samsung/sams...onu-her-turlu-yardim-ve-destek-58-786782.html

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar size telefonunuzun görselliği açısından muhteşem bir launcher.

Ben denedim hiç bir kasma,donma kesinlikle yok.Temalarda yüzlerce ayrı kombinasyon kurabilirsiniz.
Örnek bir kaç resimde koyuyorum.

Güzele benziyor deniyim bende

iOSait

iOSait

Üye
Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bende bazen telefon çektiği halde yanlızca acil aramalar yazıyor

darkleader

darkleader

Üye
Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bende bazen telefon çektiği halde yanlızca acil aramalar yazıyor

Senin şebeken çekmezse diğer şebekelere acil aramalar için bağlanır ve o şebekenin çekim kuvvetini gösterir.Normal yani hiç bir problem yok.

ZALAZULA

ZALAZULA

Üye
Arkadaşlar az önce lightjb den kurtulup "Italy XXLQG" kurdum. Bu rom 2013 June romu. Sizin bahsettiniz United 2013 May romu. Italy suan için en son çıkan sürüm diyebiliriz. Lightjb romu hiç tavsiye etmiyorum çok eksiği var. Birçok uygulama yok. Videolarda acayip kasti bende.

Suan yüklediğim Italy XXLQG romundan oldukça memnunum. Bütün kasma ve eksiklerimi giderdi. Cocore 6.8 Kernel ile kullanıyorum.

iOSait

iOSait

Üye
Arkadaşlar az önce lightjb den kurtulup "Italy XXLQG" kurdum. Bu rom 2013 June romu. Sizin bahsettiniz United 2013 May romu. Italy suan için en son çıkan sürüm diyebiliriz. Lightjb romu hiç tavsiye etmiyorum çok eksiği var. Birçok uygulama yok. Videolarda acayip kasti bende.

Suan yüklediğim Italy XXLQG romundan oldukça memnunum. Bütün kasma ve eksiklerimi giderdi. Cocore 6.8 Kernel ile kullanıyorum.
XXLQ de hiç kasma yok diyorsun yani bi linkini atar misin yazilimin

darkleader

darkleader

Üye

Ben ilk çıktığında kurmuştum.
Almanya ile ayni gibi ben bir fark göremedim.

iOSait

iOSait

Üye
Ben ilk çıktığında kurmuştum.
Almanya ile ayni gibi ben bir fark göremedim.

Zaten xxlqe kernelle kullanılabilir hale geliyor şu xxlqb var bide o hangi bölgeye ait merak ettim şuan için en iyi yazilim XXLQE ama dimi ?

muratena

muratena

Üye
Aslında bu room lara farklı uygulamalar özellikler ekleseler daha güzel olmazmı?
mesela tam ekran arama,3de menü geçiş vsss,
yan uygulama yüklüyoruz oda telefonun orjinali gibi olmuyor.

iOSait

iOSait

Üye
Aslında bu room lara farklı uygulamalar özellikler ekleseler daha güzel olmazmı?
mesela tam ekran arama,3de menü geçiş vsss,
yan uygulama yüklüyoruz oda telefonun orjinali gibi olmuyor.

Valla ben sadeliğe ve stabil liğe düşkünum şuan xxlqe var bende kernelle kullaniyorum sende şu ana kadar oyunlarda kasma oldu mu

• Beğen
Tepkiler: muratena
muratena

muratena

Üye
yoo gayet güzel çalısıyor kies ile JB yükledim cocore E-6.8 kernel yükledim sorunsuz hiçbir sorun yok
Gözüme çarpan bir + sı dokunmatik çok hassas ve etkili

iOSait

iOSait

Üye
yoo gayet güzel çalısıyor kies ile JB yükledim cocore E-6.8 kernel yükledim sorunsuz hiçbir sorun yok
Gözüme çarpan bir + sı dokunmatik çok hassas ve etkili

bende real racing3 yüklüyorum şimdi

ZALAZULA

ZALAZULA

Üye
XXLQ de hiç kasma yok diyorsun yani bi linkini atar misin yazilimin

9070 Italy XXLQG rom

Ben XXLQE sürümlerini denemedim için bana bu iyi gelmiş olabilir, sizin kullandığınız XXLQE Rom linkinide ben alip deniyim bi ara. Ama suan bunda bişey yok gibi.

iOSait

iOSait

Üye
9070 Italy XXLQG rom

Ben XXLQE sürümlerini denemedim için bana bu iyi gelmiş olabilir, sizin kullandığınız XXLQE Rom linkinide ben alip deniyim bi ara. Ama suan bunda bişey yok gibi.

tamam o zaman büyük ihtimalle stabilliği aynıdır şuan kullandığımdan memnunum ben eğer sıkıntı yaşarsam italya sürümüne de bir bakarım

kaan256

Üye
Advance I9070 cocore E.6.8 yükledim performans gayet iyi tavsiye ederim arkadaşlar..

TWRP

Update

Önce her zamanki gibi update zip yükleyip yükseltin ardından sırasıyla kernelleri yükleyin işlem tamam:XD
linkler çalışmıyor dostum

darkleader

darkleader

Üye
Almanya sürümüne cocore 6.0 kurun. Stabiliteyi görün.

Üst Alt