Şu lanet olası lisans kontrolü yüzünden titanium backup tan uygulama dondurmamiyorum nasil gecicez bunu
Cocore-E-6.8 link atan olursa sevinirim..
Arkadaşlar size telefonunuzun görselliği açısından muhteşem bir launcher.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben denedim hiç bir kasma,donma kesinlikle yok.Temalarda yüzlerce ayrı kombinasyon kurabilirsiniz.
Örnek bir kaç resimde koyuyorum.
Google Play'de fiyatı 15 dolarGüzele benziyor deniyim bende

Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bende bazen telefon çektiği halde yanlızca acil aramalar yazıyor
XXLQ de hiç kasma yok diyorsun yani bi linkini atar misin yaziliminArkadaşlar az önce lightjb den kurtulup "Italy XXLQG" kurdum. Bu rom 2013 June romu. Sizin bahsettiniz United 2013 May romu. Italy suan için en son çıkan sürüm diyebiliriz. Lightjb romu hiç tavsiye etmiyorum çok eksiği var. Birçok uygulama yok. Videolarda acayip kasti bende.
Suan yüklediğim Italy XXLQG romundan oldukça memnunum. Bütün kasma ve eksiklerimi giderdi. Cocore 6.8 Kernel ile kullanıyorum.
Arkadaşlar az önce lightjb den kurtulup "Italy XXLQG" kurdum. Bu rom 2013 June romu. Sizin bahsettiniz United 2013 May romu. Italy suan için en son çıkan sürüm diyebiliriz. Lightjb romu hiç tavsiye etmiyorum çok eksiği var. Birçok uygulama yok. Videolarda acayip kasti bende.
Suan yüklediğim Italy XXLQG romundan oldukça memnunum. Bütün kasma ve eksiklerimi giderdi. Cocore 6.8 Kernel ile kullanıyorum.
Ben ilk çıktığında kurmuştum.
Almanya ile ayni gibi ben bir fark göremedim.
Aslında bu room lara farklı uygulamalar özellikler ekleseler daha güzel olmazmı?
mesela tam ekran arama,3de menü geçiş vsss,
yan uygulama yüklüyoruz oda telefonun orjinali gibi olmuyor.
yoo gayet güzel çalısıyor kies ile JB yükledim cocore E-6.8 kernel yükledim sorunsuz hiçbir sorun yok
Gözüme çarpan bir + sı dokunmatik çok hassas ve etkili
XXLQ de hiç kasma yok diyorsun yani bi linkini atar misin yazilimin
9070 Italy XXLQG rom
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben XXLQE sürümlerini denemedim için bana bu iyi gelmiş olabilir, sizin kullandığınız XXLQE Rom linkinide ben alip deniyim bi ara. Ama suan bunda bişey yok gibi.
linkler çalışmıyor dostumAdvance I9070 cocore E.6.8 yükledim performans gayet iyi tavsiye ederim arkadaşlar..
TWRP
Update
Önce her zamanki gibi update zip yükleyip yükseltin ardından sırasıyla kernelleri yükleyin işlem tamam:XD
linkler çalışmıyor dostum