Lsskernel 2.5 sürümünü kurdum düzeldi. Akşam yeniden Lsskernel 3.3rc kurmayı deneyeceğim bakalım.Bende sıkıntı yok
Özelleştirme seçenekleri çok fazla. Epey kurcalamak gerekiyor yalnız.
Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Rom işlerine hic girmem normalde ama şu görüntüler beni cezbetti.Özelleştirme seçenekleri çok fazla. Epey kurcalamak gerekiyor yalnız.
Şurada kapsamlı olarak root, recovery ve Rom kurma konularını anlatmıştım. Yalnız ilk defa yapacaksanız dikkatli olun ve iyice araştırın. Ayrıca cihazınız N9005 olmadı gerekiyor. 5.0.1 rom kurulu iken bu işlemleri yaptığımıda söyleyeyim.Kardeşim bende cihazıma bu romu kurmak istiyorum. Yapmam gerekenleri bana sırasıyla anlatabilir misin?
-Root yapmak için ne kullandın
-Hangi Odin sürümünü kullandın
-Kullandığın Kernel linki
Sizin cihazınıza uygun bir rom değil. N9005 modeli için uygundur.Rom işlerine hic girmem normalde ama şu görüntüler beni cezbetti.
Bu romlarda 3g görüntülü arama varmı acaba. N9000q benimki ve 3g gör.arama lazim oluyor bana.
Birde batarya ve sorunlar bakimindan en iyi olan hangi rom acaba....
O konuda hiç bir bilgim yok. N9000Q ve N9005 cihazları donanım noktasında çok farklı olduğu için hiç takip etmedim.Peki n9000q modeli icin link vs verebilirmisiniz
Peki n9000q modeli icin link vs verebilirmisiniz
Şurada kapsamlı olarak root, recovery ve Rom kurma konularını anlatmıştım. Yalnız ilk defa yapacaksanız dikkatli olun ve iyice araştırın. Ayrıca cihazınız N9005 olmadı gerekiyor. 5.0.1 rom kurulu iken bu işlemleri yaptığımıda söyleyeyim.
Galaxy Note 3 - Note 3 N9005 LTE için Root&Recover&Backup ve ROM KurulumuCihazım N9005 LTE modeli. Daha önce birçok cihaza rom kurdum. Bu cihaza da stock rom kurdum ama custom romları yükleyemedim bi türlü. Şu anda 5.0 var zaten. Rica etsem linki tekrar atar mısınız?
Bu romu kurdum ama cihaz açılmadı. Samsung yazısına hiç geçmiyor. N9005 yazan ekranda restart atıp duruyor. Lsskernel 2.5 kurdum ama bu seferde yine aynı yerde kalıyor öylece tepki yok. AryaMOD v8 deneyeceğim bideLink gelmiş bile.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lsskernel 2.5 - 3.2 - 3.3 - 3.8 hepsini de denedim ama açılmadı cihaz. Açılırken sol üstte "Set Warranty Bit kernel" yazıyor. ve boot döngüsüne giriyor. Tek çözümü odin ile stock roma dönüş. Sonra hepsini baştan bi daha yapıyorum mecburenBenim cihaz da Lsskernel 3.3rc sürümü ile çalışmıyor, Lsskernel 2.5 ile çalışıyor. Bu romu oturtamadılar bir türlü.
Deneme yaparsaniz veya stabil duyumları alırsaniz bilgi verirmisiniz burdan.n9000q için en iyisi note 4 port rom ve son rusya stock romu gerisi belli bir süre sonra takılmalar ve kasmalar yapıyor hepsini denedim ayrıca ses sorunuda mevcut ses az veya belli modlarla çok yüksek veya bozuk çıkıyor yakında çıkacak olan
dilhsad rom v6 ses sorunu olmazsa iyi bir roma benziyor