Biraz abes olacak ama root custom rom recovery ve kernel ileMesela telefonu daha verimli nasıl kullanırız, olmazsa olmaz programlar, kendi keşfettiğimiz detay özellikler vs.vs...

Bizzat kendim denedim buda konusuBu arada sağlam,tam uyumlu bir ROOT dosyası verebilirmisiniz ( SM-N9000Q için..)
Herkes ihtiyacına göre konuşuyor burada. Kimse de birşey yapmak zorunda değil bunun bilincinde olmak iyi olacak.Merhaba burda root tan başka bir konu yok. Niye böyle? Varsa yoksa root konuşuluyor. Lütfen başka özellik ve faydalı kullandığımız programlardan bahsedelim.
Kardeşim benim Allah razı olsun,çok teşekkür ederim. Bu verdiklerin aynen gendi.. VAROL..!!Bizzat kendim denedim buda konusu
Galaxy Note 3 - Galaxy Note 3 N900/N9000Q Root Nasıl? Resimli Anlatım - MaxiCep
toplam 3Gb her androidte olduğu gibi bir kısmı sisteme gidiyor 2.30 değil 2.66 gb bana kalıyorram 3gb yazıyor hardwarede gördüm birinin 2200 mü 2300 mü eyde gerçektedee böylese samsunga yazıklar olsun
Kardeşim benim Allah razı olsun,çok teşekkür ederim. Bu verdiklerin aynen gendi.. VAROL..!!![]()
kafana göre yine garantiye dönersin doğruymuş adamların günahını aldıktoplam 3Gb her androidte olduğu gibi bir kısmı sisteme gidiyor 2.30 değil 2.66 gb bana kalıyor
ram 3gb yazıyor hardwarede gördüm birinin 2200 mü 2300 mü eyde gerçektedee böylese samsunga yazıklar olsun
yok biliyomda daha az diye gördüm belki o tel çakmaydı
Pc de bile bu iş böyledir. Bir kısmını sistem kullanır. Duyrulur.
N9005 mi???Bende 2.71 görünüyor
Onu yapamam işte..kafana göre yine garantiye dönersin
![]()
Bilmiyom 
Yok ya çok kolay alt tarafı odinden bi dosya flashliyon sonra yeniden odinden stock yazılım yüklüyon sonra wipe data yapıyorln sayaç 0 eğer hala offical yazmazssa tekrar odinden stock yazılım flashla olana kadarOnu yapamam işte..Bilmiyom
![]()