Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

kimyacim

Üye
Merhaba burda root tan başka bir konu yok. Niye böyle? Varsa yoksa root konuşuluyor. Lütfen başka özellik ve faydalı kullandığımız programlardan bahsedelim.

kimyacim

Üye
Mesela telefonu daha verimli nasıl kullanırız, olmazsa olmaz programlar, kendi keşfettiğimiz detay özellikler vs.vs...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Mesela telefonu daha verimli nasıl kullanırız, olmazsa olmaz programlar, kendi keşfettiğimiz detay özellikler vs.vs...
Biraz abes olacak ama root custom rom recovery ve kernel ile :D

• Beğen
Tepkiler: bessa27

kimyacim

Üye
Tmm da ben root tan öte bir kullanım göremedim. Root istemeyen bir dünya program var. Bunları da paylaşsak güzel olmaz mı?

Türe

Türe

Üye
Merhaba burda root tan başka bir konu yok. Niye böyle? Varsa yoksa root konuşuluyor. Lütfen başka özellik ve faydalı kullandığımız programlardan bahsedelim.
Herkes ihtiyacına göre konuşuyor burada. Kimse de birşey yapmak zorunda değil bunun bilincinde olmak iyi olacak.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

kimyacim

Üye
Sizce en iyi radyo dinleme programı hangisi? Neyi tavsiye edersiniz?

omursevim

omursevim

Üye
Tunein Radyo en iyisi 9 bence açık ara edge de
Takır Takır çalışıyor

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
ram 3gb yazıyor hardwarede gördüm birinin 2200 mü 2300 mü eyde gerçektedee böylese samsunga yazıklar olsun

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ram 3gb yazıyor hardwarede gördüm birinin 2200 mü 2300 mü eyde gerçektedee böylese samsunga yazıklar olsun
toplam 3Gb her androidte olduğu gibi bir kısmı sisteme gidiyor 2.30 değil 2.66 gb bana kalıyor

• Beğen
Tepkiler: ARİF MARAŞ
Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve ARİF MARAŞ

kimyacim

Üye
Bende 2.71 görünüyor

kimyacim

Üye
Evet ondan mıdır?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Onu yapamam işte.. :D Bilmiyom :p
Yok ya çok kolay alt tarafı odinden bi dosya flashliyon sonra yeniden odinden stock yazılım yüklüyon sonra wipe data yapıyorln sayaç 0 eğer hala offical yazmazssa tekrar odinden stock yazılım flashla olana kadar :D

Üst Alt