Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

omursevim

omursevim

Üye
Wifi ile sorun yaşayan varmı arkadaslar yoksa ben yalnızmıyım. Telefon Wifi ye bağlanmıyor enaz 20 denemeden sonra oluyor bağlanma

Türe

Türe

Üye
Hayir yasamiyordum. Antende sikinti olabilir ya da yazilimsal.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Wifi ile sorun yaşayan varmı arkadaslar yoksa ben yalnızmıyım. Telefon Wifi ye bağlanmıyor enaz 20 denemeden sonra oluyor bağlanma
Snapdragon modelinde bu tür sıkıntılar yaşayanlad olmuş exynos modelde hiç yaşamadım okumadımda.

xmustx

xmustx

Üye
Arkadaşlar siyah note 3 ve benide ekleyin :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
xmustx

xmustx

Üye
Napalım .s3ün üstüne 750 verdim anca alabildim.herşeyi kurdum.knoxu bile yanlışlıkla kurdum :) keş para veremezdim yıllık izinden geri kalanla bunu yapabildim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Napalım .s3ün üstüne 750 verdim anca alabildim.herşeyi kurdum.knoxu bile yanlışlıkla kurdum :) keş para veremezdim yıllık izinden geri kalanla bunu yapabildim
Çok doğru bir seçim yaptın. 32 gb lık modeller yüzünü kara çıkarmaz ayrıca ben knox a fotoğraf atıyorum :D birazda film :D bana özel arayüz işte kullanmasını bilene knox ise yarar.Yakinda şu s5 in knoxta gelir.

xmustx

xmustx

Üye
S5 s3 gibi olacak bi yerde yarı yolda bırakacak samsung.. knoxa bakıcam touchwizdeyim.ilerki güncellemelerde samsung arayüzü knox yapabilir gibi bi hisse kapıldım.sence?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5 s3 gibi olacak bi yerde yarı yolda bırakacak samsung.. knoxa bakıcam touchwizdeyim.ilerki güncellemelerde samsung arayüzü knox yapabilir gibi bi hisse kapıldım.sence?
Knox un tek farkı şifreli olmasi arayüzü neden knox yapma ihtiyacı duysunki aynısı zaten sadece şifrelisi gibi.Vede güvenlik yazılımı?

xmustx

xmustx

Üye
Onu webden ve knoxtan çıkınca anladım :) neyse tüm sayfa ve şifreleri knoxta

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@serdar_gs aramıza HOŞ GELDİN :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
nerdesiniz
telefonlarda bi sorun yok anlaşılan oh oh :)nerdesiniz
telefonlarda bi sorun yok anlaşılan oh oh :)
maşallah

xmustx

xmustx

Üye
Maşallah note 3 çok fena :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Türe

Türe

Üye
Sorun var mı yok mu bilmiyorum çünkü ablamda :ehe

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Dede
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende criskelo son sürüm kuracağım.S5 arayüzüne geçesim geldi :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet bekle beni criskelo v11 :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Türe

Türe

Üye
Cm 11 çıktı mı exynos için ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cm 11 çıktı mı exynos için ?
Exynos için maalesef yok. :( Ben criskelodayım aroma installerda en yüksek ses i seçtip hoparlör patlayacaktı :D moderanda aynı şekilde oda çok yüksek ses çıkarıyor.

Üst Alt