Galaxy Note 3 Galaxy Note 3 N900/N9000Q Root Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 3 N900/N9000Q Root Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım
Twrp Cwm Halaskz vb custom recoverylerj yüklenmiş olması gerekir.

Custom recoveryden installa basın micro sd kısmına gelin ve sd ye attığımız root dosyasını yükleyin.

((Tavsiye ettigim recovery TWRP))

Twrp Nasıl Yüklenir?
Samsung Galaxy Note 3 TWRP yükleme ((RESİMLİ)) - MaxiCep

{{İndirme Linki:}}

NOT:ROOTTAN SONRA CİHAZIN
WARRANTY VOİD:1 OLACAKTIR(SAYAÇ OLARAK BAHSEDİLEN)

14.11.2014

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sevinc KARACA

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl deneyen var mı??

silentattack

silentattack

Üye
Chainfire sağolsun aralıkta rootladık :D

sevinc KARACA

sevinc KARACA

Üye
Note 3 900@ kullanicisiyim rootlayinca garanti disi kalacak mi ve de daha mi verimli olacak

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 900@ kullanicisiyim rootlayinca garanti disi kalacak mi ve de daha mi verimli olacak
Garanti dışı kalacak fakat tekrardan garantiye geri dönenbilirsiniz.Eger 4.4.2 sürümünden sonra garantiye dönmek isterseniz bu mümkün olmayabilir oladabilir.Telefonun işlemci frekansını kendi kontrolünüze alabilirsiniz.Samsungun kendi koyduğu sistem uygulamalarını kaldırıp telefonu rahatlatabilirsiniz.Bildrim paneli vs arayüzde değişiklik yapabilirsiniz bu gibi işlemleri "root ile neler yapılır" diye araştırın.Root çeşitli batarya süresi uzatmaya yarayan programların çalışmasını sağlar ve bu programlar gerçekten işe yarıyor.Root yaptıysan hazır garantiden çıkmışken birde rom lada bakın derim :)

• Beğen
sevinc KARACA

sevinc KARACA

Üye
:) 4.4.2 zaten.surum ama daha root yapamadim ki rot liyim ayrica tlf alali 3ay oldu fakat sarj dayanmiyor artik 1 gun bile napacagim bilemedim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
sevinc KARACA

sevinc KARACA

Üye
Benim dayanmiyor vede 3 tane launcher yuklu batarya proglari var apk de dosyasi falan birde yeniiklere acigim yeni program begenip yukluyor sonra kaldiriyorum :)))Baktim.netten sizin dedignz gibi aslinda mantik li geldi rootlamak romu zaten daha cozemedim.bnm.isim zor iphone vardi jealbreak lemistim.bu daha zor gibi.grldiIndirdim resimdeki gbi dosya acilmiyor diyor :)

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Note 3 uluslararası n900 32 gb versiyon kullanıyorum. Iki defa denedim ikisindede başaramadım. Birincisinde olmadı odin de bekledi ikincisinde de öyle oldu. Telefon acilmayinca batarya yi çıkarıp taktım. Bu defa brick oldu. Stock rom kurdum bu defa da pasaport kayıtlı olan telefonumun imei uçtu null/null yazdı. Telefoncuya götürdüm bi şekilde yaptı. Fakat S4 üm vardı yurtiçi garantili onu çok basit bir şekilde rootlamistim note 3 n900 ü rootlamayi başaramadım gitti.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 uluslararası n900 32 gb versiyon kullanıyorum. Iki defa denedim ikisindede başaramadım. Birincisinde olmadı odin de bekledi ikincisinde de öyle oldu. Telefon acilmayinca batarya yi çıkarıp taktım. Bu defa brick oldu. Stock rom kurdum bu defa da pasaport kayıtlı olan telefonumun imei uçtu null/null yazdı. Telefoncuya götürdüm bi şekilde yaptı. Fakat S4 üm vardı yurtiçi garantili onu çok basit bir şekilde rootlamistim note 3 n900 ü rootlamayi başaramadım gitti.
Maalesef artık bu root işe yaramıyor. Konuya twrp veya custom recoverylerde yükleyip 2 dakikada cihazı rootlayabileceğiniz bir dosya ekleyeceğim. Geri dönüş için teşekkür ederim :)

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Rica ederim inşallah rootlayabiliriz N900 ü rootlama çok sıkıntılı android 4.4.2 de malesef :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Usta çok teşekkür ederim sonunda rootlayabildim Note 3 n900 ü sayende :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

BCANG

Üye
teşekkürler bu yöntem işe yaradı,
cf root odinle yarım kalıyordu, twrp ile root yaptım.
son rus romunu kullanıyorum bu arada (n900)

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Benim dayanmiyor vede 3 tane launcher yuklu batarya proglari var apk de dosyasi falan birde yeniiklere acigim yeni program begenip yukluyor sonra kaldiriyorum :)))Baktim.netten sizin dedignz gibi aslinda mantik li geldi rootlamak romu zaten daha cozemedim.bnm.isim zor iphone vardi jealbreak lemistim.bu daha zor gibi.grldiIndirdim resimdeki gbi dosya acilmiyor diyor :)
Arkadaşlar batarya programları, launcherlar , şarj ile ilgili bütün programlar hikayedir. Zaten bu programları yüklediğinizde eksta olarak pil tüketiyorlar. Denediğim ve sürekli gözlediğim hiçbir programdam verim alamadım. Ama telefonunuzun ram kısmına arada bir girip çalışan programları kapat dediğinizde telefonuzun bataryası daha uzun süre gidiyor. Buna inanın.

• Beğen

gameoSmAn

Üye
beyler odin başarlılı diyor ama recovery menüsü nü açınca eskisi gibi yeni birşey yok
tmm hallettim chainfire ın başka yöntemiyle oldu twrp yüklenmiyodu twrp siz odinle root yükleme varmış onla yaptım

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
beyler odin başarlılı diyor ama recovery menüsü nü açınca eskisi gibi yeni birşey yok
tmm hallettim chainfire ın başka yöntemiyle oldu twrp yüklenmiyodu twrp siz odinle root yükleme varmış onla yaptım
Android 4.3'te eskiden root bu şekildeysi fakar sonradan bu yöntem geçerliliğini yitirdi. Artık reocveryden rootluyoruz dediğiniz gibi :)

Üst Alt