Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Yok ya çok kolay alt tarafı odinden bi dosya flashliyon sonra yeniden odinden stock yazılım yüklüyon sonra wipe data yapıyorln sayaç 0 eğer hala offical yazmazssa tekrar odinden stock yazılım flashla olana kadar :D
Eyvallah.. İhtiyaç duyarsam ayrıntı için başını ağrıtırım Baron kardeşim.. :p:D

kimyacim

Üye
Batarya ve performans için kullandığınız program var mı? Gerçekten işe yarıyor mu?

bessa27

bessa27

Üye
Automatic Task Killer.. 10 numara.. :cool:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Batarya ve performans için kullandığınız program var mı? Gerçekten işe yarıyor mu?
DU battery kullanıyorum ama işe yaradığını zannetmiyorum :D sadece hızlı sarj etme falan diyor bide optimize etme var ondan dolayi yoksa çok işe yarar diyemem.Ama biraz fark ettirdi.

bessa27

bessa27

Üye
DU bettery kullanıyorum ama işe yaradığını zannetmiyorum :D sadece hızlı sarj etme falan diyor bide optimize etme var ondan dolayi yoksa çok işe yarar diyemem.Ama biraz fark ettirdi.
Tam bir hakiye o pro.. Bi moka yaradığı yok. Tam aksine yoruyor cihazı.. :rolleyes:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tam bir hakiye o pro.. Bi moka yaradığı yok. Tam aksine yoruyor cihazı.. :rolleyes:
Bende karşıydım bu tarz programlara baktım millet clean master kullanıyor belki fark eder düşüncesinr kapıldım.Clean master kesinlikle bi halta yaramıyor ondan eminim ama bu DU Speed Bosster ve Du battery bence az da olsa yardım ediyor gibime geldi. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: bessa27

kimyacim

Üye
Bende kurmuştum işe yaramıyor diye sildim. Ama benim eski S2 de bariz fark olmuştu.

bessa27

bessa27

Üye
Bende karşıydım bu tarz programlara baktım millet clean master kullanıyor belki fark eder düşüncesinr kapıldım.Clean master kesinlikle bi halta yaramıyor ondan eminim ama bu DU Speed Bosster ve Du battery bence az da olsa yardım ediyor gibime geldi. :hmmm
Olur.. :D

kimyacim

Üye
Peki flash olayını nasıl çözdünüz?

kimyacim

Üye
Chrome da flash çalışıyor mu acaba? Bir arkadaş dolphin yükleyerek olacağını söylemişti.

bessa27

bessa27

Üye
Chrome da flash çalışıyor mu acaba? Bir arkadaş dolphin yükleyerek olacağını söylemişti.
Kardeşim Flaş nan mkaş nan hiç uğraşma.. Yükle PUFFİN BROWSER i,bak keyfine.. ;):cool:

kimyacim

Üye
Bir note 3 te olmazsa olmaz program tavsiyeleri olan var mı?

Türe

Türe

Üye
Bir note 3 te olmazsa olmaz program tavsiyeleri olan var mı?
Rootlu ise kesinlikle greenify, multiwindow manager, pen window manager. Onun disinda pek bisey yok benim icin olmazsa olmaz.

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar internette hiç duydunuz mu note 3'e 8 çekirdeğin aynı anda çalıştırabileceği bir güncelleme gelecekmiş bu yıl sonu siz ne dersiniz sizce doğrumu

Üst Alt