Samsung galaxy note 3 ekran kaplaması çizilirse...

Sponsorlu Bağlantılar

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy note 3 ekran kaplaması çizilirse...
Merhaba; ben yaklaşık 4 ay önce note 3 almıştım, son zamanlarda fark ettim ki ekranının yağ tutmaz kaplaması çizildi. Eminim aranızda bazıları ekranı çizilmiştir kaplaması değil diyecek ama kesinlikle kaplaması çizilmiş, sadece ışık altında belli oluyor ve sadece çizilen yer ter tutuyor. Ayrıca bundan önce iphone 4 kullanmıştım ekranı çizilmişti ve çok bariz belli oluyordu. Size sorum bu kaplamayı değiştirmenin yolu var mı? Garantiye göndersem yeni bir kaplama ile değiştirmeleri mümkün müdür? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
kaplama yok ama ilk aldığınızda cam yağ tutmaz bir durumda gelir ama zamanlar bu cila erir ve kir tutmaya başlar ve çizmeleri kolaay olur eğer bir çizik varsa kılcalbile olsa silmek kapatmak onarmak imkansızdır eğer ekranı değiştirmek istiyorsan samsung sana komple panal ile değiştirir oda baya masraf tutar

• Beğen
Tepkiler: omeremre23
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ben ekran kaplaması diye bişey duymadım senin dediğin ekran koruyucu film dir o cizilirse değişir sıkıntı yok :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben ekran kaplaması diye bişey duymadım senin dediğin ekran koruyucu film dir o cizilirse değişir sıkıntı yok :)
ekran koruyucu değil gorilla glaslarda sıfır alındığında bir cila var bu ciha yağ ve ter tutmuyor ama zamanla kayboluyor

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ekran koruyucu değil gorilla glaslarda sıfır alındığında bir cila var bu ciha yağ ve ter tutmuyor ama zamanla kayboluyor
Cidden mi ? Hiç duymadım ben böle bişey allah allah bana bi kaynağının linkini atsana şuna bakayım bi

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Hocam peki bu cilayı sonradan bulamaz mıyım? Bir yerde satılmazmı ki?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hocam peki bu cilayı sonradan bulamaz mıyım? Bir yerde satılmazmı ki?
Cila derken ilk cam hazırken var sonra nasıl yapılır alınır bilmiyorum bende çok şikayetçiyim artık çok parmak izi kalıyor

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız verdiğiniz bilgilerde yanlışlık var, akşam telefonumu yakından incelerken dikkatimi çekti ekranın üzerinde jelatin var sensörlerin ve ön kameranın etrafı kesik oradan anladım yani dediğiniz cila gorilla glass'a değil onu kaplayan jelatine ait ayrıca o cilanın adıda ''oleophobic'' adında yağ ve kir tutmayan özel bir cila. Sadece galaxy serisi değil iphone ve htc'nin amiral gemisi cihazlarıda fabrikadan bu cilalı kaplama ile gelmekte. Bu kaplama cizildiğinde çıkarılıp yenisi ile değişebilir. kaplamaya ulaşabilirsiniz..

Son düzenleme:

Üst Alt