aleranol
Üye
o kadar harika diyorsun yanideminden inceledim ve gerçekten çok hoşuma gitti sadece 10dk inceleyebildim vitrinden çıkarttırttımkalemi falan inceledim çok çok güzel. Bence s3ü taşıyan notuda taşır arkadaş adam sağolsun izin verdi cebe sokmama. Ya yeminle harika. Birde titanyum grisiydi elime aldığım şansıma. Çok güzel rengi ağır ama çok değil hafif ama yılışık olmayan bir rengi var tıpkı lumianın cyan rengi gibi şıp diye oturmuş. Arkadaşlar ben kasımın ilk haftasına kadar nasıl dayanacağım yav almak isteyen herkez bir denesin başka birşey düşümezler zaten. Şaşırdığım özelliği ise benim çok kötü olan yazımı bile doğru okudu satın aldığımın 2. Günü bir inceleme yayınlayacağım hemde notun kaydetme özelliği ile bana sabır dileyin.
bendeAz önce inceledim bir arkadaşım almış cidden çok ama çok hoş.Almayı planlıyorum ama benimkinede kıyamıyorum açıkçası 1-2 ay daha kullanacağım herhalde.Birde neredeyse bütün teknoloji meraklısı arkadaşlarım telefonlarını değiştirdi şu sıralar Iphone 5 dışında yeni güzel bir telefon çıkarsa uzun uzun inceleyemeyeceğim
deminden inceledim ve gerçekten çok hoşuma gitti sadece 10dk inceleyebildim vitrinden çıkarttırttımkalemi falan inceledim çok çok güzel. Bence s3ü taşıyan notuda taşır arkadaş adam sağolsun izin verdi cebe sokmama. Ya yeminle harika. Birde titanyum grisiydi elime aldığım şansıma. Çok güzel rengi ağır ama çok değil hafif ama yılışık olmayan bir rengi var tıpkı lumianın cyan rengi gibi şıp diye oturmuş. Arkadaşlar ben kasımın ilk haftasına kadar nasıl dayanacağım yav almak isteyen herkez bir denesin başka birşey düşümezler zaten. Şaşırdığım özelliği ise benim çok kötü olan yazımı bile doğru okudu satın aldığımın 2. Günü bir inceleme yayınlayacağım hemde notun kaydetme özelliği ile bana sabır dileyin.
o kadar harika diyorsun yanibenimde inceleme yapmam lazım ama en az 3-4 ay geçtikten sonra note 2 bu kadar güzelse note 3 nasıl olur merak ediyorum bu arada cebinde nasıl durdu?
valla cebime tam oturdu. Elimede hiç beklemediğim kadar iyi oturdu. Tek elle klavye bile kullanabiliyorum. İnşallah dayanacağım yav. Bekliyotum bayramda pra gelicek 5kasımda da babam gelicek. 7sinde de alıcam planladım bileayrıca zaten beyazı güzel durmuyordu nette. Titanyım grisi çok asil ouwww babannemle gittik şaşırdı aa bide ben 10dkka kurcaladım hafifbi ısınma oldu zorlayınca dahada ısınıyormu?
onu sadece sen kullanmadığın için bence ısınması normal... hem o kadar donanıma ısınsın bırak da... gülü seven dikenine , notu seven ısısına katlanır
onu sadece sen kullanmadığın için bence ısınması normal... hem o kadar donanıma ısınsın bırak da... gülü seven dikenine , notu seven ısısına katlanır
Hadi ya uzuldum adinizaama vardir ondada bir hayir.geç olsun yinede hic alamamaktan iyidir
nedenkiO değilde note 2'de müzik dinlemek ne sarar be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?