barış36197
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben fiyatı duyunca çok şaşırdım hele s3 2000 den giriş yapıca yoldan adam çevirseniz 2400 ile girer derdi ve avrupa fiyatlarıda daha yüksek s3 e göre benim kanaatim samsung s3 de yaptığını yapmadı ve fiyat makul oldu (yalnış anlaşılmasın ıphone 3300 ken makul )Galaxy note2 nin fiyatı sizcede iyi mi? Bana gayet normal geldi. Note çıktığında 2400 kusur civarlarında çıkmıştı.
çok teşekkür ederim dostum. Tecrübelerini aktardığın için. Ayrıca mali400mp olması lazım yani tek yerine çift çekirdekli ekran kartışimdiden kullanmış kadar oldum ilk işim bi teknosa filan bulup bütün gün incelemek olacak. Yardımın için çok teşekkür ederim iyi geceler.
Bu arada Hayırlı olsun arkadaşım. güle güle kullan. Konu içinde Teşekkürler
fiyatı çok çok iyi yalnızhayırlı olsun hocam.
Bakalim kardesim en yakin zamanda alirsin ins. Turkiye icin guncelleme gelmis gozukuyo ama zaten kies hep sorunlu
hayırlı olsun aldın demekilk izlenimlerin neler
Saol tesekkur ederimilk izlenimler soyle cihazin eksi yonu suan gozume carpmadi gece fotograf cekerken odakladigi yer haric diger yerler pek anlasilmiyo ama sabah ayri guzel video cekimi harikulade peeformans ust duzey 4s ve s3 kullanan arkadaslarim var benim telefonu surekli istiyolar gunes altinda ekran gayet net ses performansi gercekten mukemmel kulaklikla kutu icinden cikan degilde baska kulaklikla dinlediginiz zaman ses bariz net ve gurultusuz multi view ozelligi gercekten ise yarar pili gercekten iyi gun icinde yollarda 4 saatimi geciriyorum ve telefonu aktif kullaniyorum bana epey dayandi s pen size herseyi mumkun kilmis bilgisayara gercekten gerek kalmiyo ben basarili buldum bekledigim duzeyde cihaz bir kac ozelligi cok iyi hatta almak icin dusunenlere kesin oneriyorum
- - - Eklendi - - -
Ben flash yukledim ve filmleride burdan izliyorum her ayrintiyi goruyosunuz hareket halinde cihazla izlerken cok rahatsiniz ve yine hareket halinde mesaj yazmak inanilmaz rahat
Tasimasi gercekten cok rahat cihazi cebinde hissetmiyosun bunu nasil tasiyosun diye kim sorsa cihazi cebine verdim cok rahatmis diyolar buyuk ve inceligi satesinde oturunca bile ayni bnde sorun yaptim bi ara kafamda tasima konusunu ama suan cok rahatim gercekten
- - - Eklendi - - -
Cihaz normalde cok ince deil ama kasa yapısı mukemmel ayarlanmis ele oturusu rahat isunmiyoda co fazla
Cihaza alisinca dahada iyilesiyo incele bi ama buyuk gelicek gercekten sana ilk bakis da bana cok buyuk geldi alisinca rahat ama
Note 1 gozune normal geliyosa sikinti yasamazsain 3gs den de gecis yapinca epey fark hissedersin bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?