Samsung Galaxy Ace S5830i için Flash Player..DENENDİ!

Sponsorlu Bağlantılar

erdemmm271

Üye
linkler ölü konu çöp

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
ben dosyaları sd karta attım sonra telefonu kapattım. recovery mode ye aldım apply from sdcard deyincefailed to mount tarzı hatalar veriyor yardım edebilirmisin ?

bende de aynısı oldu

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
bu sorunu çözebilecek olan yokmu.

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
buraya kim bakıyorsa Allah rizasi için googlede bulamadım , samimi söylüyorum buradan cevap bekliyorum

murit

Üye
bende yükledim ama deneyecek bi interenet bulamadım onu bulunca bi deneyelim bakalım gerçekten işe yarıyormu

husam121

Üye
olmadı kardeş çalışmıyor telefon galaxy ace

Mehmet.elcn

Üye
linkler kırık yeni link yada başka yol istiyorum yardım please :-)

wonder42

Üye
indirmiyo günceleyin...

Kemal1903

Kemal1903

Üye
Arkadaşım çok sağol da bunu yükleyince telefonun eski işleyişinde bir sorunolur mu.Yani bunu yükledim diye bir sorun oluşuyor mu?Ve de sonra dan kaldırma şansımız var mı?

nbileyimben

Üye
linkler maalesef ölmüşler

terrosa35tr

Üye
iyi gunler link aktif degilde yeniden yukleyebilir misinizz??

ajan_21

Üye
Eline sağlık ace de sorunsuz çalışıyor ayrıca opera flash desteği yok diyen arkadaş operanın ayarlarına girerseniz flash desteği olduğunu göreceksiniz. Opare tüm flash sitelerini açıyor hatta canlı tv bile seyredebiliyorsunuz.

Kadeşim operada flash ayarı var diyorsun ben 7.5 son sürümü kullanıyorum örneğin mynetteki videolari görmüyor.bu ayarlar nerde bi sölede bizde yapalım.firefox ta ses var görüntü yok aynen dediklerini harfiyen yaptım 1dk mı almadı bile.ama halen açmıyor sorun ne anlamadim

ffffatihh

ffffatihh

Üye
linkler kırık linkleri yenileyebilir misiniz ?

furkan-_-34

Üye
kardeşim link uçmuş ?

yeni link yüklermisin?

yorumcu76

Üye
Arkadaşlar bu sabah denedim başarılı oldu ve sizlerle paylaşmak istedim.
Adım adım anlatarak devam edeceğim.

1-)İlk Olarak Linklerde ki dosyaları indirip Sd kartınızın içine atın.

2-)Daha sonra telefonunuzu recovery modda açın.(telefonu kapatıp güç tuşu+ses açma tuşu+menü tuşlarına basılı tutarak)

3-)Recovery modda açtıktan sonra ekranda çıkan apply uptade from sdcard seçeneğini ses açma kapama ve menü tuşları yardımıyla seçin.

4-)ClockWorkRec5830i dosyasını ekranda çıkan menüde seçip yükleyin.

5-)yükledikten sonra install zip from sd seçeneğine girin ve choose zip from sdcard deyip bu sefer AFP-11CWM dosyasını seçip yükleyin.

6-)son olarakta geri gelin ve reboot system now deyip telefonunuzun açılmasını bekleyin.
umarım başarılı olmuşsunuzdur. iyi günler. (alıntıdır kendi emeğim değildir.)
Arkadas sd karta nasil atiliyor
Arkadas sd karta nasil atiliyor
Arkadaslar yukledigim programlari, oyunlari nasil sd carta atabilirim uygulamalardan yapamadim

Üst Alt