Samsung Galaxy Ace S5830i için Flash Player..DENENDİ!

Sponsorlu Bağlantılar

badboyboy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace S5830i için Flash Player..DENENDİ!
Arkadaşlar bu sabah denedim başarılı oldu ve sizlerle paylaşmak istedim.
Adım adım anlatarak devam edeceğim.

1-)İlk Olarak Linklerde ki dosyaları indirip Sd kartınızın içine atın.

2-)Daha sonra telefonunuzu recovery modda açın.(telefonu kapatıp güç tuşu+ses açma tuşu+menü tuşlarına basılı tutarak)

3-)Recovery modda açtıktan sonra ekranda çıkan apply uptade from sdcard seçeneğini ses açma kapama ve menü tuşları yardımıyla seçin.

4-)ClockWorkRec5830i dosyasını ekranda çıkan menüde seçip yükleyin.

5-)yükledikten sonra install zip from sd seçeneğine girin ve choose zip from sdcard deyip bu sefer AFP-11CWM dosyasını seçip yükleyin.

6-)son olarakta geri gelin ve reboot system now deyip telefonunuzun açılmasını bekleyin.
umarım başarılı olmuşsunuzdur. iyi günler. (alıntıdır kendi emeğim değildir.)

• Beğen
Tepkiler: ens.bartu, police6734 ve Iqt

KELGER

KELGER

Üye
eyvallah denemedim ama sağlam bir anlatım.
niye denemedin dersen wildfire s kullanıyorum ve şu an kullandığım rom zaten flash player çalıştırıyor.
ama başka romda lazım olursa deneyecem.

karak97

Üye
t20 de işe yarar mı ?

KELGER

KELGER

Üye
denemesi bedava dene ve sonucu bizle paylaş.

caglarfurkan

Üye
anlatilanlarin hpsini yaptim kurulum dosyasi cikti operadan grdim ama ekran karanlik bisi gozukmuo.ama uc browserden girio fakat download ediyorum hic bisi olmuo

muradr

Üye
Tesekkurler kardes allah raziolsun calisiyor

isa_1905

isa_1905

Üye
samsung galaxy ace denedim çalşiyor

Iqt

Üye
İşe Yaradı Çok Teşekkürler

KELGER

KELGER

Üye
operada zaten flash çalışmazki.

badboyboy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben sadece ace i de denedim diğer telefonları bilemiyorum.hiç birşey için garanti veremem. :)

aMCaoGLu

Üye
Ace'de Denedim Yüklendi Ama Bu Flashı Kullanabileceğim hiçbir siteye giremyorumki ben hepsine dns lazım setdns denedm oda bi işe yarmyo dns konusunda yardımcı olabileck arkdşlar varmı

erdemmm271

Üye
galaxy ace de işe yaramıyor . Yükleniyor ama what is my flash 'a girdiğinizde flash player yüklü değil diyor

Iqt

Üye
arkadaslar ben yaptim ve tikir tikir calisiyo hic bi problem yok modeli GT-5830i tesekkurler tekrar

deancorll

Üye
ben dosyaları sd karta attım sonra telefonu kapattım. recovery mode ye aldım apply from sdcard deyincefailed to mount tarzı hatalar veriyor yardım edebilirmisin ?

deancorll

Üye
ben yükledim oldu fakat videoları takılarak açıyor acaba kullandığım browserden olabilirmi ? yardım edebilirmisiniz yani nasıl videoyu düzgün çalıştırabilirim

deancorll

Üye
ben telefona yükledim fakat videoları takılarak açıyor. acaba kullandığım browserden olabilirmi ? yardım edebilirmisiniz videoları düzgün açmam için

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
Arkadaşlar bu sabah denedim başarılı oldu ve sizlerle paylaşmak istedim.
Adım adım anlatarak devam edeceğim.

1-)İlk Olarak Linklerde ki dosyaları indirip Sd kartınızın içine atın.

2-)Daha sonra telefonunuzu recovery modda açın.(telefonu kapatıp güç tuşu+ses açma tuşu+menü tuşlarına basılı tutarak)

3-)Recovery modda açtıktan sonra ekranda çıkan apply uptade from sdcard seçeneğini ses açma kapama ve menü tuşları yardımıyla seçin.

4-)ClockWorkRec5830i dosyasını ekranda çıkan menüde seçip yükleyin.

5-)yükledikten sonra install zip from sd seçeneğine girin ve choose zip from sdcard deyip bu sefer AFP-11CWM dosyasını seçip yükleyin.

6-)son olarakta geri gelin ve reboot system now deyip telefonunuzun açılmasını bekleyin.
umarım başarılı olmuşsunuzdur. iyi günler. (alıntıdır kendi emeğim değildir.)

çok
:tşk:
edıyorum dedıklerınızın aynısını yapacam ınsallah olur

smallville3737

Üye
beyler bu arkadasa sakin camur atmayin dedigi gibi yaparsaniz calisiyor bende az once denedim kurulum en fazla 5dakikanizi alir. Tesekkurler KARDESİM"

serhataaa

Üye
ben tamamını yaptım ama olmadı, hiç bi değişiklik yok telefonda problem nedir acaba?

edit: eski versiyon yüklemişim onu kaldırınca oldu çok teşekkürler :good:

Euphoria-

Üye
Denendi Çalışıyor :yuru

Üst Alt