Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Ace S5830i için Flash Player..DENENDİ!
Sponsorlu Bağlantılar
TheLeGeNDY
Üye
Yükledim fakat Flash Player 11 değil 10 yüklenmiş. Nasıl 11'e yükseltirim?
NOT: Galaxy Ace S5830i'de çalıştı. Fakat aşırı şekilde takılıyor.
cetinozcan
Üye
Eline sağlık ace de sorunsuz çalışıyor ayrıca opera flash desteği yok diyen arkadaş operanın ayarlarına girerseniz flash desteği olduğunu göreceksiniz. Opare tüm flash sitelerini açıyor hatta canlı tv bile seyredebiliyorsunuz.
arif6969
Üye
6 maddede anlattığınız seyi denedim olmadı ekstra birrsey mi yapmak lazım.yine giriyorum sitelere video acmaya calıstıgımda flash player yukleyınız yazıyo
frukoman
Üye
gio da dediğin herşeyi yaptım ancak whatismyflash da görünmüyor
sana helal olsun be vallahide bebek gibi caliyo . arkadaslar inann ben flash player 11 i ne zamandr ariyordum arkadas sayesinde buldum . samsung galaxsi s5830i flash player 11 yeminle calisti arkadas ne diyosa aynn uygulayinn
sana helal olsun be vallahide bebek gibi caliyo . arkadaslar inann ben flash player 11 i ne zamandr ariyordum arkadas sayesinde buldum . samsung galaxsi s5830i flash player 11 yeminle calisti arkadas ne diyosa aynn uygulayinn
featnuri
Üye
denedim arkadaşım.son versiyon yüklü.youtube gibi sitelerde oynatıyordu zaten.diğer internet ortamındakı yerlerde de yürütebilir inşallah.anlatım çok güzel teşekkür ederim.
mesajımı düzenliyorum. izlesene.com da da izlemeye başladım.diğerlerini deneyebilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.teşekkürler tekrar
burakser55
Üye
Teşekkürler deneyeceğim fakat bir sorum olacak . Yüklemek için root gerekiyor mu ?
akusta126
Üye
denedim calısıo kasmalar oluyor ama olacak o kadar.
cetinozcan
Üye
root gerekmiyor.
33_ahmet_33
Üye
yarim yamalak yaptm ama yine yara di ise. su ikinci program i bulamadim recovery de . yine de sağol dostum ellerin dert görmesin
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
eşref gümüşsay
Üye
ben aynısı yaptım yanlız youtube dekı vıdeoları gosterıyor dıger sıtedekı vıdeo lara bakamıyorum ne yapmam lazım
kinlikuzu
Üye
Galaxy Ace I (s5830i) de denendi , çalışıyor ,
can_huso_sulo
Üye
paylaşım için saol eline saglık
orzala70
Üye
Bu islem cihazi garanti kapsami disina birakir mi
surhay
Üye
Samsung galaxy ace gts5830i- denedim oldu kardeş, çok teşekkür ederim.