Samsung Galaxy Ace S5830i için Flash Player..DENENDİ!

Sponsorlu Bağlantılar

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
Yükledim fakat Flash Player 11 değil 10 yüklenmiş. Nasıl 11'e yükseltirim?

NOT: Galaxy Ace S5830i'de çalıştı. Fakat aşırı şekilde takılıyor.

cetinozcan

Üye
Eline sağlık ace de sorunsuz çalışıyor ayrıca opera flash desteği yok diyen arkadaş operanın ayarlarına girerseniz flash desteği olduğunu göreceksiniz. Opare tüm flash sitelerini açıyor hatta canlı tv bile seyredebiliyorsunuz.

arif6969

Üye
6 maddede anlattığınız seyi denedim olmadı ekstra birrsey mi yapmak lazım.yine giriyorum sitelere video acmaya calıstıgımda flash player yukleyınız yazıyo

frukoman

Üye
gio da dediğin herşeyi yaptım ancak whatismyflash da görünmüyor

cryworm

Üye
arkadaşlar ben sadece ace i de denedim diğer telefonları bilemiyorum.hiç birşey için garanti veremem. :)

sana helal olsun be vallahide bebek gibi caliyo . arkadaslar inann ben flash player 11 i ne zamandr ariyordum arkadas sayesinde buldum . samsung galaxsi s5830i flash player 11 yeminle calisti arkadas ne diyosa aynn uygulayinn

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben sadece ace i de denedim diğer telefonları bilemiyorum.hiç birşey için garanti veremem. :)

sana helal olsun be vallahide bebek gibi caliyo . arkadaslar inann ben flash player 11 i ne zamandr ariyordum arkadas sayesinde buldum . samsung galaxsi s5830i flash player 11 yeminle calisti arkadas ne diyosa aynn uygulayinn

featnuri

Üye
denedim arkadaşım.son versiyon yüklü.youtube gibi sitelerde oynatıyordu zaten.diğer internet ortamındakı yerlerde de yürütebilir inşallah.anlatım çok güzel teşekkür ederim.

mesajımı düzenliyorum. izlesene.com da da izlemeye başladım.diğerlerini deneyebilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.teşekkürler tekrar

burakser55

Üye
Teşekkürler deneyeceğim fakat bir sorum olacak . Yüklemek için root gerekiyor mu ?

akusta126

Üye
denedim calısıo :) kasmalar oluyor ama olacak o kadar.

cetinozcan

Üye
root gerekmiyor.

33_ahmet_33

33_ahmet_33

Üye
yarim yamalak yaptm ama yine yara di ise. su ikinci program i bulamadim recovery de . yine de sağol dostum ellerin dert görmesin

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
ben aynısı yaptım yanlız youtube dekı vıdeoları gosterıyor dıger sıtedekı vıdeo lara bakamıyorum ne yapmam lazım

kinlikuzu

Üye
Galaxy Ace I (s5830i) de denendi , çalışıyor ,

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
paylaşım için saol eline saglık

orzala70

orzala70

Üye
Bu islem cihazi garanti kapsami disina birakir mi

surhay

Üye
Samsung galaxy ace gts5830i- denedim oldu kardeş, çok teşekkür ederim.

badboyboy

Üye
    Konu Sahibi
yok garanti dışı bırakmaz..

kopuktabele

Üye
int izlediğim videolar kasıyor la

harun07ant

Üye
Şahsen denedim Sorunsuz Çalışıyor teşekkürler

harun07ant

Üye