Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

UçanOsman

UçanOsman

Üye
beyler cm12.1 (android 5.1) kuranlar varsa söleyebilirmi stabilmi kasıyormu performans nasıl şuan indiriyorumda
beyler cm12.1 (android 5.1) kuranlar varsa söleyebilirmi stabilmi kasıyormu performans nasıl şuan indiriyorumda

vaterfa

vaterfa

Üye
stabil ama vpn calismiyor ve video cekme ozelligi yok

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Cm 10.2 ace 2 hafıza yer değiştirme bir türlü olmadı ya bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
@Mr.FSK başka bir kablo ile PC'ye tekrar bağla görecektir.
Aga kendi orj kablosunu tanımadıktan sonra diğer kablolar ne fayda :D
Garanti bitmedi zaten haftaya dicem kiesden güncelleme yaparken telefon birden kapandı Galaxy ace 2 yazan yerde kalıyor dicem "Teknik arıza " :D
Recovery moda bile girmiyor tel aga ya :D

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Aga kendi orj kablosunu tanımadıktan sonra diğer kablolar ne fayda :D
Garanti bitmedi zaten haftaya dicem kiesden güncelleme yaparken telefon birden kapandı Galaxy ace 2 yazan yerde kalıyor dicem "Teknik arıza " :D
Recovery moda bile girmiyor tel aga ya :D
:D

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler sorunu çözdüm [ usb kabloyu tam oturtmamışım :D ] fakat benim power tuşu ayvayı yemiş ya la :D
Bastığımda tuş bug'a giriyor tuş çıt çıt yapıyor algıyıcada problem olsa gerek ille de gitcem servise dii tel :D

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Beyler sorunu çözdüm [ usb kabloyu tam oturtmamışım :D ] fakat benim power tuşu ayvayı yemiş ya la :D
Bastığımda tuş bug'a giriyor tuş çıt çıt yapıyor algıyıcada problem olsa gerek ille de gitcem servise dii tel :D
Knk stock at servise ver

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Cm 10.2 kurulu ext 2 alanı oluşturdum Google playden asphalt 8'i indirirken harici bellek dolu uyarısı veriyor. Link2sd felan hepsi ayarlı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Birşey yapma.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ace 2 CM12.1 ANDROİD 5.1.1

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim arka kapak ciddi manada hoşaf oldu dün arka kapak sipraiş verdim sizde de örümcek ağı veya kırık varsa tedarik edecek yer bulamadıysanız öneririm. Daha önceden 3 parça almıştım sıkıntısız geldi şimdi ace 2me kapak gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: omerboz54
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni gibi oldu :D

• Beğen
Tepkiler: omerboz54 ve ByBlaCk4
The Shadow

The Shadow

Üye
Benim arka kapak ciddi manada hoşaf oldu dün arka kapak sipraiş verdim sizde de örümcek ağı veya kırık varsa tedarik edecek yer bulamadıysanız öneririm. Daha önceden 3 parça almıştım sıkıntısız geldi şimdi ace 2me kapak gelecek :)

Örümcek ağı mı :s (Hort :sirit:)

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Ya beyler ace 2 için Team Win Project Recovery varmıdır varsa link verebilirmisiniz bi tane buldumda odin ile yükleniyor ama kernel

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Arkadaşlar yurtta bir arkadaşın telefonunda arama yaparken ses gitmiyor karşı taraftan ses gelmiyor. Bazen ise geliyor sizce neden kaynaklanır? Telefon ace 4

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Sa, Cm 11 şarj sorununu nasıl çözerim?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
sa beyler
benim tel bugün pert oldu yardım edebilecek bir arkadaş var mı
tele hiçbir şekilde rom yüklenmiyor stock custom farketmez yüklenmiş gibi oluyor fakat reboot yapınca sonuç yine aynı eski rom açılıyor yardım lütfen

Üst Alt