MR.ROOKİE
Üye
al bendende ayni sorunHoşgeldin @The ShadowBen de XXMG2 UK romunda takılı kaldım. Titanium ile gereksiz app'ları kaldırdım ama tabi bi custom rom tadı ve hızı yok, bazen bir kasma giriyor telefona aman Allah'ım. İşte avantajı şarjı falan iyi gidiyor o yani. Tabi sorabilirsin niye custom romdan vazgeçtin, söyleyeyim. Bu aralar custom rom kurunca telefona, ekran kapalıyken tuş kilidine basınca görüntü gelmiyor, böyle dikey çizgiler çıkıyor siyah arka fonda, tekrar iki kez tuş kilidi tuşuna basınca tuş kilidi ekranı geliyor. Stock romda yapmıyor, sadece custom romda yapmaya başladı çözemedim gitti. Bir bilgin var mı kardeşim
Not : Fotoğrafları daha önceden çekmiştim, LiquidSmooth vardı. Gerçekten çok hızlıydı ama hem şarjı tüketimi kendi gibi hızlıydı, hem de şu ekran hatası vardı. Şu sinir bozucu eski tabirle karıncalı ekran yüzünden custom rom kuramıyorum
yeniden hoş geldin @The Shadow
O device tree deki bazı hatalı kaynak kodlarından kaynaklanıyor biliyorum onu. J-Team projelerinde ve şu yeni çıkan crystalpa da rastlamadım ama