The Shadow
Üye
Olum nerden indirdin bu romu xda da falan yok linkini atsana indireyim bende
Yoksa nasil kernelini verecem 
Son düzenleme:
Olum nerden indirdin bu romu xda da falan yok linkini atsana indireyim bende
Ace 2 kullanicilari kulubu olarak GB den destegimizi tamamen cekmis bulunmaktayiz daha fazlasi icin lutfen JB kurunuz![]()
![]()
![]()
![]()
kardeşim bende istiyorum jelybean olsun tabi ama cm leri kyrillosu türk yapımı performan rom u hepsini denedim hiçbri gingerbread kadar stabil değil.gingerbread e bi launcher gömsem o bana yeterde işte nasıl gömecem 
![]()
![]()
kardeşim bende istiyorum jelybean olsun tabi ama cm leri kyrillosu türk yapımı performan rom u hepsini denedim hiçbri gingerbread kadar stabil değil.gingerbread e bi launcher gömsem o bana yeterde işte nasıl gömecem
![]()
O zamana kadar sizi idare etmesi icin sammobiledan XXLL2 firmwarelerinden bi tane indirip kyrillos v5 kurabilirsiniz gb romudur hizlidir xda konusunda sayfanin en altlarinda var hala ve gorsellik icin romu kurduktan sonra su paketlerden birini flashlayabilirsiniz 
Reis bende program var ordan bakıp indiriyorumOlum nerden indirdin bu romu xda da falan yok linkini atsana indireyim bende
![]()

Reis bende program var ordan bakıp indiriyorum![]()
Program Sırf Ace 2 için
( bu zippy share'a upload yapamıyorum start uploada basıyorum olmuyo basılı tutuyorum sadece resim olarak görünüyor nasıl upload yapıcam telden ? )
Vay anasini adamlar isleri buyutmus
Hesap acip megaya koyabilirsin kendi uygulamasini indirip rahat upload edersin hem hizli da indirirken bana kolaylik olur 
Aha bak böyle oluyor. Telden giriyom.. PC'de net yokVay anasini adamlar isleri buyutmus
Hesap acip megaya koyabilirsin kendi uygulamasini indirip rahat upload edersin hem hizli da indirirken bana kolaylik olur
![]()

E tamam telden halledersin megayiAha bak böyle oluyor. Telden giriyom.. PC'de net yok![]()

Mega ¿ Reis ben daha önce upload sitesine dosya yüklemedim ilk defa bugün sen programı sordun diye hesap açtımE tamam telden halledersin megayi![]()

programin ismini verebilirmisin internette varsaMega ¿ Reis ben daha önce upload sitesine dosya yüklemedim ilk defa bugün sen programı sordun diye hesap açtım![]()

Sanirim sundan bahsediyorprogramin ismini verebilirmisin internette varsa![]()

sağol dostum deneyeceğimSanirim sundan bahsediyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

sağol dostum deneyeceğim![]()

Curuk developer bunlarlink kırık çıktı ordaki![]()

aynenCuruk developer bunlar![]()
araştırırken CRM diye apk buldum oda iyiymiş 
Hey gdi emir burada ne.takilirdik be hatrladinmiCuruk developer bunlar![]()

Hatırlamaz mıyımHey gdi emir burada ne.takilirdik be hatrladinmi![]()
Forumda attığım mesajların yarısı burdan
Guzel günlerdi yaw şimdi oyle telefon kullanan kalmadı artık bizim gibi 
Aynen baya ugrsrdik telle rom gzel olsa bile degstrrdik can skintsndanHatırlamaz mıyımForumda attığım mesajların yarısı burdan
Guzel günlerdi yaw şimdi oyle telefon kullanan kalmadı artık bizim gibi
![]()