10000 lerin ustune cikani gordum forumda pek de iyi sayilmazÂlim Adam ( @The Shadow ) nasıl iyi mi ?
Kotu de degil hani 
10000 lerin ustune cikani gordum forumda pek de iyi sayilmazKotu de degil hani
![]()
idare eder sarj iyi gidiyor benim için önemlisi de bu I Love You Greenify !! 
Link ?
O degilde ace 2 icin 3.12 lik kernel cikmisBizde yok daha
Deneyen var mi ? Sadece 4.4.x romlarda calisiyomus
![]()

idare eder sarj iyi gidiyor benim için önemlisi de bu I Love You Greenify !!
![]()
Link ?![]()
Eyvallah.. 4.4.4 de olur demi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Olur. Supersu kurmak gereksiz olur zaten ihtiyacin yok cogunun kendi superuseri varEyvallah.. 4.4.4 de olur demi
Bi de ben bu roma SuperSU kurmak istiyorum nasıl kurabilirim ?
Yoksa link veririm 
Âlim Adam Titanium Backup 4.3 den yukarısında kararsız oluyor ya ondan bazı uygulamaları sistem uygulamasına dönüştür diyom 2 saat bekliyor başlagıçta da zaten supersu olmadığı için kararsız olabilir diye uyarı veriyor...Olur. Supersu kurmak gereksiz olur zaten ihtiyacin yok cogunun kendi superuseri varYoksa link veririm
![]()
Her telefonda oyle bende deÂlim Adam Titanium Backup 4.3 den yukarısında kararsız oluyor ya ondan bazı uygulamaları sistem uygulamasına dönüştür diyom 2 saat bekliyor başlagıçta da zaten supersu olmadığı için kararsız olabilir diye uyarı veriyor...
Sistem uyg. yapmak istedigin uyg. apksini /system/app a at sonra root explorer vb. bi programla permissionlari soyle ayarla :
Tabii garanti degil Eyvallah SuperSU için dimi bu ?Her telefonda oyle bende deSistem uyg. yapmak istedigin uyg. apksini /system/app a at sonra root explorer vb. bi programla permissionlari soyle ayarla :
Calismasi lazimTabii garanti degil
![]()
Hayir supersu icinde calisir tabi ama gereksiz supersu kurmak sistem uyg. yapmak icin istedigin uyg. bu. Supersu da da calisir tabii ama supersunun icinde zaten sistem uyg. yapma secenegi varEyvallah SuperSU için dimi bu ?

Ace 2 kullanicilari kulubu olarak GB den destegimizi tamamen cekmis bulunmaktayiz daha fazlasi icin lutfen JB kurunuzArkadaşlar ace 2 de gingerbread gayet stabil jelybean zaten berbat.cyanogenmod gayet hızlı ama rehber felan pek kullanışlı değil.gingerbread de görsellik kötü.ben internette araştırdım baya ama gingerbread üzerine custom rom bulamadım eğer varsa linkini atabilirmisiniz.yoksa gingerbread üzerine launcher düzenlemesi yaparak bir rom oluşturabilirmisiniz yok oluşturamam diyorsanız nasıl yapıldığıyla alakalı bilgiyi nerden edinebilirim.teşekkürler![]()

Ace 2 kullanicilari kulubu olarak GB den destegimizi tamamen cekmis bulunmaktayiz daha fazlasi icin lutfen JB kurunuz![]()
![]()
![]()
![]()

Âlim Adam ben şu 4.4.x için olan 3.14 lük kerneli kurdum antutu testinde 6000 puanlara düştü önceki kernel ı nasıl geri yüklüyebilirim ?(kullandığım romun kernel ı)Hayir supersu icinde calisir tabi ama gereksiz supersu kurmak sistem uyg. yapmak icin istedigin uyg. bu. Supersu da da calisir tabii ama supersunun icinde zaten sistem uyg. yapma secenegi var![]()
Âlim Adam ben şu 4.4.x için olan 3.14 lük kerneli kurdum antutu testinde 6000 puanlara düştü önceki kernel ı nasıl geri yüklüyebilirim ?(kullandığım romun kernel ı)
Hmmm bi bakiyim
Yalniz baska biseyden olmasin bu baya buyuk bi fark 
BuSen hangi romu kullaniyodun @Mr.FSK ? Cm 11 se hangisini ?