Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
başkan ne hikmet bilmiyorum ama suan gapps yüklendi klavye calışır durumda
ama '' malesef team canija ota center durdu' yazısı hala geliyor artık fırlatıcam bu cihazı :D

daha önce anakart yandı garanti saolsun halletti
Oha :D Git o uyg. sil duzelir buyuk bir ihtimalle gerek yok zaten ona :)

omer2546

omer2546

Üye
Şu Anda Ace 2 10.1 Nightly Kullanıyorum Çalışmayan Özellik Yok
İsteyene Link Atarım

omer2546

omer2546

Üye
rom
gapps

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
rom
gapps
teşekkür ederim bu paylaşımın hakkında biri çalmadan hemen konu aç derim :D

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
@The Shadow kardeşim ben şimdi cm10.2 deyim teli tekrardan 4.1.2 geçirtcem.. Bu cm 10.2 deki sistem uygulaması olan telefon ve kamera uygulamasını onda da kullanabilir miyim ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ace 2 ye 4.2 gelse ne güzel olurdu

• Beğen
Tepkiler: Mr.FSK
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Aynen...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Millet artık orta seviye samsung almıyor samsung'un göçüşü çok yakın :(
@The Shadow kardeşim ben şimdi cm10.2 deyim teli tekrardan 4.1.2 geçirtcem.. Bu cm 10.2 deki sistem uygulaması olan telefon ve kamera uygulamasını onda da kullanabilir miyim ?
CM nin kamera uygulaması bence çok iğrenç neden istiyorsun ki?

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Süper kalite modu var o hoşuma gitti bi de video çekerken çekim sırasında odaklama yapabiliyorum o çok hoşuma gidiyor...

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

orta seviye ucuz olduğu icin cok tutuyordu eskiden ama şimdide samsung ileri seviye cihazlara yöneldi umarız bi başarı yakalayabilir :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
The Shadow

The Shadow

Üye
Aslinda tw kameralari her konuda daha iyi cm ninkilere gore ama neyse :D Cm10.2 kamerasini orda kullanamazsin cunku android surumleri farkli :) Ama nerdeyse aynisi olan Camera JB+ diye bir uyg. var onu deneyebilirsin :oke:

The Shadow

The Shadow

Üye
orta seviye ucuz olduğu icin cok tutuyordu eskiden ama şimdide samsung ileri seviye cihazlara yöneldi umarız bi başarı yakalayabilir :)
Artik samsungun orta seviye cihazlari eskimis amiral gemileri oluyor cunku :) Yeni cikan orta seviye cihazlari bu yuzden pek ilgi gormuyor cunku guncelleme destegi daha az :)

Üst Alt