Mr.FSK
Üye
Google+ kalkık fakat...(Bende)ben google keep i öneririm google hesapla senkronizasyonu olduğu için formatta bile googledan bilgileri geri alabilirsiniz
Google+ kalkık fakat...(Bende)ben google keep i öneririm google hesapla senkronizasyonu olduğu için formatta bile googledan bilgileri geri alabilirsiniz
Google keepin calismasi icin google+ gerekmez cm based romlarda bende onu kullaniyodum bak simdi aklima geldiGoogle+ kalkık fakat...(Bende)

Bi kere yedek aldim stock jb den cm kurdum sonra yedegi kurayim dedim yedegi gormedi tb o yuzden onermiyorumÖnemli notlar olmaz mı hiç
TB önermiyosun yanio zaman içindekileri pc ye yazıcam teker teker nabak
![]()

EyvallahBi kere yedek aldim stock jb den cm kurdum sonra yedegi kurayim dedim yedegi gormedi tb o yuzden onermiyorum![]()
Bilmediğim için öyle didimGoogle keepin calismasi icin google+ gerekmez cm based romlarda bende onu kullaniyodum bak simdi aklima geldi![]()

Di bahamBilmediğim için öyle didim![]()

Gastamonlu oluncak öyle oluyoDi baham![]()

Pekii.. Âlim Adam tek tıkla sistemi olduğu gibi kopyalayıp rom değişikliğinde tek tıkla olduğu gibi sistemi geri yükleyebilir miyim ?Di baham![]()
uçmuşsun sen yaPekii.. Âlim Adam tek tıkla sistemi olduğu gibi kopyalayıp rom değişikliğinde tek tıkla olduğu gibi sistemi geri yükleyebilir miyim ?

Ne bilim bilmediğimden zordum işteuçmuşsun sen ya![]()

Hayir o daha bulunmadiPekii.. Âlim Adam tek tıkla sistemi olduğu gibi kopyalayıp rom değişikliğinde tek tıkla olduğu gibi sistemi geri yükleyebilir miyim ?
Cwm yedegi buna en yakin sonuc 
Eyvallah Âlim Adam belki vardır didimHayir o daha bulunmadiCwm yedegi buna en yakin sonuc
![]()

2x Di bahamEyvallah Âlim Adam belki vardır didim![]()

didim gitti valla2x Di baham![]()

Âlüm Adam sana uydum cm 10.2 yükledim şuan bi sıkıntım yok memnunum da bu build.prop'tan hafıza kartını tel hafızası olarak gösterim didim2x Di baham![]()
senin verdiğin kodları şöyle yazdım doğru mudur ?
Forumla tapatalk arasında bi uyumsuzluk sorunu var bu aralar atılanlarda pc de gözükmüyor zaten en kısa zamanda düzeltilir merak etme.Ne oluyo ya resim atamıyom önceden atıyodum ????????
Eyvallah Âlim Adam...Forumla tapatalk arasında bi uyumsuzluk sorunu var bu aralar atılanlarda pc de gözükmüyor zaten en kısa zamanda düzeltilir merak etme.