Tamam işteYok şu pegasusq-sio nedir yani program mi
Cpu master in içinden governor u pegasusq i/o scheduleri de sio seçeceksin 
Tamam işteCpu master in içinden governor u pegasusq i/o scheduleri de sio seçeceksin
![]()
Onlar işlemci hızını ayarlar. JB'de governor a bağlı çalıştıkları için değiştiremezsin işe yaramaz. GB'ye geçmen gerekir bunun için. Tabii bu söylediklerim sadece Ace 2 için. Diğer telefonlarda bu durum biraz daha farklıEyw sio yaptımda altındaki değerlerle oynamak lazım mı onlar Neyin nesi ne işe yarar?

Onlar işlemci hızını ayarlar. JB'de governor a bağlı çalıştıkları için değiştiremezsin işe yaramaz. GB'ye geçmen gerekir bunun için. Tabii bu söylediklerim sadece Ace 2 için. Diğer telefonlarda bu durum biraz daha farklı![]()
Telefonun bilgilerinin, baseband bilgilerinin, standart varsayılan ayarların bulunduğu bir dosya.Rica etsem Bu build.prop tan biraz bahsedebilirmisin
Yanlışlıkla GB'nin vold.fstabını yapmadıysan veya vold.fstabı silmediysen başka bir şeyden kaynaklanıyordurVarmıdır bilgin vold.fstab yaptım telefon süreli kendine restart yapıyor

Telefonun bilgilerinin, baseband bilgilerinin, standart varsayılan ayarların bulunduğu bir dosya.
Yanlışlıkla GB'nin vold.fstabını yapmadıysan veya vold.fstabı silmediysen başka bir şeyden kaynaklanıyordur![]()

Tekrar JB flashla wipe data çözemez bu sorunu.Çaresi Wipe data heralde![]()
Ben önermem şahsen kendim 1.PAC rom 2.Slim rom 2 sini de hiç tavsiye etmemSlim rom 8.1 mi kurayım mı tavsiye edermsnz
Ben önermem şahsen kendim 1.PAC rom 2.Slim rom 2 sini de hiç tavsiye etmem![]()

illaki cm diyorsun yani![]()

Beyler geçen tele format attım tamamen ...
sorun şu ki
Facebook bildirimleri artık sms olarak tele gelmiyor
ha bire faceye girmem lazım... Facebook ayarlarına da bakıyorum tel no orda kayıtlı duruyor.
Sebep ne olabilir ???
Facebook messenger mı facebook mu

benim bildiğim Facebook Sana mesajların artık buradan okumak istermisin diye sormuş Olması ve seninde kabul etmede oluyor sil baştan yüklemeyi denedin mi?
Kaç kereeeeebenim bildiğim Facebook Sana mesajların artık buradan okumak istermisin diye sormuş Olması ve seninde kabul etmede oluyor sil baştan yüklemeyi denedin mi?

Kaç kereeeee
Format atmadan önce hiç sorun yoktu bildirimler bana sms olarak geliyordu....