teknolojibaronu
Üye
Kardeşim Allah Razı Olsun...
Telefon Tavşandı Sonic oldu resmen...![]()
![]()
![]()
Gerçekten mi sevindim şimdi
demek dogruymus falan 
Kardeşim Allah Razı Olsun...
Telefon Tavşandı Sonic oldu resmen...![]()
![]()
![]()
demek dogruymus falan 
Beyler daha demin youtube da Cyanogenmod 11 in ace 2 videolarını izledim Android Sürümü 4.2 , 4.3 ve 4.4 sürümlerini yükledi adamlar ... Bunları yüklemeyi önerir misiniz ???
Hayırlı Olsun kardeşimNote 3 e geçtim gençler Güle güle ace 2 yi hiç sevmedim![]()

Hayırlı Olsun kardeşim
Prof resmi de hemen Note 3![]()

Eyvallah... Bi de bi Gear ...Ne koysam diye düşündüm mantıklı geldi Teşekkür ederim. Darısı senin başına![]()

Lütfen konu dışı yorumlarda bulunmayınız.

Anlıyorum ancak bunun için Gereksizler bölümümüz mevcut bolca sohbet edebilirsiniz.Burası teknik konuların paylaşıldığı konular arasında bir bölüm foruma giriş yapan sorununa cevap arıyan takipçilerimiz yüzlerce gereksiz mesajı okumak zorunda kalamaz.Kötü niyetimiz yoktu patron hal hatır sorduk sadece![]()
Kardeşim Kusra Bakma da Ben Sana Kıl Kaptım...Anlıyorum ancak bunun için Gereksizler bölümümüz mevcut bolca sohbet edebilirsiniz.Burası teknik konuların paylaşıldığı konular arasında bir bölüm foruma giriş yapan sorununa cevap arıyan takipçilerimiz yüzlerce gereksiz mesajı okumak zorunda kalamaz.
Saygılarımla
Konuşmalarıniza dikkat edin admin olarak forum duzenini saglamak görevim.Ayrica yaşım gereği herkesi kurallar çerçevesinde uyariyorum.Burda kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama kurallara herkesin uyması gerekmektedir.Kardeşim Kusra Bakma da Ben Sana Kıl Kaptım...
Her konuya nane oluyorsun.....
...Eyvallah...Konuşmalarıniza dikkat edin admin olarak forum duzenini saglamak görevim.Ayrica yaşım gereği herkesi kurallar çerçevesinde uyariyorum.Burda kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama kurallara herkesin uyması gerekmektedir.
Bunu bana özelden detaylı anlatır mısın kardeşim ???Evet ben stabilligin formülünü çözmüş bulunuyorum. Ilk başta 4.4.2 aokp romunu kurun 1-2gün kullanın sonra wipe data wipe cahca yapıp odinden xxmh1 flashlayin asphalt 8 sıfır kasma mc4 sıfır kasma hadi kolay gele...
Bunu bana özelden detaylı anlatır mısın kardeşim ???
Eyvallah.. Allah Senden Razı Olsun Kardeşim...Tabi pc ye geçeceğim birazdan mesaj atarım.

Eyvallah.. Allah Senden Razı Olsun Kardeşim...![]()
inşallah yapabilirsin hadi kolay gelsin.... 
EyvallahEvet gönderdim alıntı değildir emek varinşallah yapabilirsin hadi kolay gelsin....
![]()