Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet ben stabilligin formülünü çözmüş bulunuyorum. Ilk başta 4.4.2 aokp romunu kurun 1-2gün kullanın sonra wipe data wipe cahca yapıp odinden xxmh1 flashlayin asphalt 8 sıfır kasma mc4 sıfır kasma hadi kolay gele...

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Evet ben stabilligin formülünü çözmüş bulunuyorum. Ilk başta 4.4.2 aokp romunu kurun 1-2gün kullanın sonra wipe data wipe cahca yapıp odinden xxmh1 flashlayin asphalt 8 sıfır kasma mc4 sıfır kasma hadi kolay gele...
Kardeş link atarsan iyi olur :D

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yeni italyan romunu kullanin sifir kasma frmulude ilk once baska launcher krun titaniumdan sistem uygulamasima donusturun daha sonra touchwizi yedekleyin titanium ile sonra kaldrin biraz yeni launcherinzii kulandiktan sonra touchwizi geri yukleyip dierini kaldrin touchwizde gram kasma yok ve bu italyan firmware i mukemmel

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni italyan romunu kullanin sifir kasma frmulude ilk once baska launcher krun titaniumdan sistem uygulamasima donusturun daha sonra touchwizi yedekleyin titanium ile sonra kaldrin biraz yeni launcherinzii kulandiktan sonra touchwizi geri yukleyip dierini kaldrin touchwizde gram kasma yok ve bu italyan firmware i mukemmel

Deneyeceğim

The Shadow

The Shadow

Üye
Hepsi benden çalıntı :off:

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Shadow yuru kocum :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Buda gayet hızlı bir rom asphalt 8 1saat oynadım sıfır kasma

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Emir tolga daha uramiyo buralara ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 e geçtim gençler Güle güle ace 2 yi hiç sevmedim :)

curaly

curaly

Üye
İlk sayfada ki kernellerden hangisi daha stabil ve daha iyidir ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
eger telefonun 2.3.6 tysa ex kernel 1.7 güzeldir

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bcs de güzldir ama tabi naprsak yapalım jb be teli acayip zorluyor

curaly

curaly

Üye
bcs de güzldir ama tabi naprsak yapalım jb be teli acayip zorluyor
yalnız beceremedim recovery moda alıp dosyayı gösteriyorum ''E:signature vertification failed'' yazısı çıkıyor

The SLayeR

The SLayeR

Üye
cwm ile flaşla

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Link Atar mısın kardeşim... ???

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler Ace2 Performans Romu kullanıyorum Andr. Sürüm JB 2 Kernel var sayfada hangisi daha iyidir ??? Oyun performansı için önerdiğiniz bir rom ???

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Üst Alt