teknolojibaronu
Üye
Link Atar mısın kardeşim... ???
Sammobile sitesinde bulabilirsiniz

Link Atar mısın kardeşim... ???

Bu kernel ı nasıl yüklicem ??? bi de kernel değişimi ne işe yarıyor onu da öğreniim deBSC KERNEL öneririm

Kardeş Benim XXME7 Ya şimdi ben daha demin sammobile dan baktım XXMH1 diyor normalde benim ki neden böyle ? XXMH1 yapsam bi sıkıntı oluşur mu ?PM at anlatayımBir de sen XXMH1 kullanıyordun demi
karıştırmayalım da
![]()
Bu kernel ı nasıl yüklicem ??? bi de kernel değişimi ne işe yarıyor onu da öğreniim de![]()

Bu kernel ı nasıl yüklicem ??? bi de kernel değişimi ne işe yarıyor onu da öğreniim de![]()
kernel cihazın çalışacagi işlemci frekansıni ayarlayan ram kullanımı denetleyen ve cihaz açılıp kapanincaya kadar herseyi kontrol eden bir partikül dür

Eyvallah Herkese Yardımları İçinHeh bende onu kastetmistim![]()

Kardeş kernel ı yüklerken bi hafıza silinimi felan olmaz dimi direk flashliim ?Ne demek...![]()
Kardeş kernel ı yüklerken bi hafıza silinimi felan olmaz dimi direk flashliim ?
Kardeş kernel ı yüklerken bi hafıza silinimi felan olmaz dimi direk flashliim ?
Eyvallah...Yok herşey olduğu gibi devam eder. Silinme durumu olmaz.
arkadaşlar 3 gündür telefonumdan wifi ile modeme bağlanınca "seçili wifi ap ile internet kullanılamıyor" hatası alıyorum işin garip tarafı abimin nokia c5 i bağlanıyorken benim telefonum bağlanmıyor nolursunuz bi yardım edin![]()

Allah senden razi olsun kardesim ilgilendigin icinValla Üzgünüm ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama telefonu sifirlarsan belki düzelir kesin ve net bir şey diyemeyecegim. ..![]()
Allah senden razi olsun kardesim ilgilendigin icin

Kardeşim Allah Razı Olsun...Yok herşey olduğu gibi devam eder. Silinme durumu olmaz.