The Shadow
Üye
Yok.Shadow touchwiz arayuzlu cynogenmod kadar stabil bi ROM var mi
Yok.Shadow touchwiz arayuzlu cynogenmod kadar stabil bi ROM var mi
Kardeş link atarsan iyi olurEvet ben stabilligin formülünü çözmüş bulunuyorum. Ilk başta 4.4.2 aokp romunu kurun 1-2gün kullanın sonra wipe data wipe cahca yapıp odinden xxmh1 flashlayin asphalt 8 sıfır kasma mc4 sıfır kasma hadi kolay gele...

Kardeş link atarsan iyi olur![]()
Yeni italyan romunu kullanin sifir kasma frmulude ilk once baska launcher krun titaniumdan sistem uygulamasima donusturun daha sonra touchwizi yedekleyin titanium ile sonra kaldrin biraz yeni launcherinzii kulandiktan sonra touchwizi geri yukleyip dierini kaldrin touchwizde gram kasma yok ve bu italyan firmware i mukemmel
Hepsi benden çalıntıYeni italyan romunu kullanin sifir kasma frmulude ilk once baska launcher krun titaniumdan sistem uygulamasima donusturun daha sonra touchwizi yedekleyin titanium ile sonra kaldrin biraz yeni launcherinzii kulandiktan sonra touchwizi geri yukleyip dierini kaldrin touchwizde gram kasma yok ve bu italyan firmware i mukemmel

Evet ben stabilligin formülünü çözmüş bulunuyorum. Ilk başta 4.4.2 aokp romunu kurun 1-2gün kullanın sonra wipe data wipe cahca yapıp odinden xxmh1 flashlayin asphalt 8 sıfır kasma mc4 sıfır kasma hadi kolay gele...
telefon jbeger telefonun 2.3.6 tysa ex kernel 1.7 güzeldir
yalnız beceremedim recovery moda alıp dosyayı gösteriyorum ''Ebcs de güzldir ama tabi naprsak yapalım jb be teli acayip zorluyor
ignature vertification failed'' yazısı çıkıyorLink Atar mısın kardeşim... ???Yeni italyan romunu kullanin sifir kasma frmulude ilk once baska launcher krun titaniumdan sistem uygulamasima donusturun daha sonra touchwizi yedekleyin titanium ile sonra kaldrin biraz yeni launcherinzii kulandiktan sonra touchwizi geri yukleyip dierini kaldrin touchwizde gram kasma yok ve bu italyan firmware i mukemmel
Beyler Ace2 Performans Romu kullanıyorum Andr. Sürüm JB 2 Kernel var sayfada hangisi daha iyidir ??? Oyun performansı için önerdiğiniz bir rom ???