Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Portagas

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Full hep ole nyse napacagim sasrdim.gb ye geciom cok eski gelio jb ye geciom kasiyo sabir Allahim sabir acaba stock mk2 kasiyomu

The Shadow

The Shadow

Üye
fu ll hep ole nyse napacagim sasrdim.gb ye geciom cok eski gelio jb ye geciom kasiyo sabir Allahim sabir acaba stock mk2 kasiyomu
cm 10.2 kur :) bak ben son sürümü deneyemedim hataların çoğu düzeltilmiş saçma sapan bi hata kalmış sadece MK2 üzerine flashla işte :D (şu an s3 te cm 10.2 stable yüklü aslında ama neyse :ehe)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Bak nispet yapiyo gdecem alacam g2 yi dut gbi kalacan :)

Portagas

Portagas

Üye
Bnde onu kulaniodun lite kurmustum takilinca arda geri gb ye dnup modifiye yaptim acaba mk2 stock olrak klaninca kasma yapiomu hc denemedim ole ama ?
Evet kardeşim hepsi aynı,ne kadr yeni sürüm çıkarsalarda beli bir süre sonra kasıyor.
Bende sıkıldım arttık.Ace2'yi kardeşime verip şubat ta kendime s3 veya s4 mini alacağım.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
vay yha nyse bu gdsle bende bişler ypacagımemir s3 ü aldı bizi unuttu :(

• Beğen
Tepkiler: Portagas
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
olsun knka öncden her daim ilglenrdin bizle :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
CM 10.2 YÜKLÜMMİ KENDİ KNDİNE REST ATIOMU :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bu nasıl yardımcılık knka :) hiç kurmadınmı 10.2 yi sanki

black.37

Üye
bence ucuza telefon alıcaksanız discovery alın discovery olmazsa bence g2 yerine z1de düşünün z1de güzel telefon

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
buyrun gardaşlar 4.4.2 cm cıkmış full stable oldgunu sölemiş ben indrdim denicem paylaşmak istedim

nrde bu devlet nerde bu insanlar :megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::sos:sos:sos:sos:sos:sos

ha bu arada cm 11 de hafız kartı sorunu var yane kamerada falan kayıt yeri secemiosunuz ve uygulamalarda hafıza kartını grmuyo tavsiye cm 10.2 20131208 sürümünü yükleyin güzel ve hızlı

Sarangni

Sarangni

Üye
buyrun gardaşlar 4.4.2 cm cıkmış fu ll stable oldgunu sölemiş ben indrdim denicem paylaşmak istedim

nrde bu devlet nerde bu insanlar :megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::sos:sos:sos:sos:sos:sos

ha bu arada cm 11 de hafız kartı sorunu var yane kamerada falan kayıt yeri secemiosunuz ve uygulamalarda hafıza kartını grmuyo tavsiye cm 10.2 20131208 sürümünü yükleyin güzel ve hızlı

Şu 10.2 yükleyim o zaman. CM10.1 sistem dosyalarını kurcalarken bir şey sildim yanlışlıkla mesaj göndermiyor. :D

The Shadow

The Shadow

Üye
buyrun gardaşlar 4.4.2 cm cıkmış fu ll stable oldgunu sölemiş ben indrdim denicem paylaşmak istedim

3. Parti kamera uygulamasiyla denedin mi ? Ah ben olsaydim var ya... :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Şu 10.2 yükleyim o zaman. CM10.1 sistem dosyalarını kurcalarken bir şey sildim yanlışlıkla mesaj göndermiyor. :D
Wap push manager i silmissindir ya da mesaj uygulamasinin provider ini :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Wap push manager i silmissindir ya da mesaj uygulamasinin provider ini :D

Provider silmem de o arada kaynadi multi sellecte :D çokta üstüne düşmesim G alınca. Ilk firsatta düzelteyim bu sorunu.

Üst Alt