Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
noldu kaldınmı s3 süz ha noldu :disko::disko::disko::disko::disko::disko:

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ace 500000 :)

black.37

Üye
valla bende bu telefon vardı adam gibi jb yapamadılar şu telefona bende sinirlendim gm discovery aldım çok memnunum ace 2nin kaldıramadığı oyunların hepsini kaldırıo

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Vala bende gaza gelip her an lg g2 alabilirim

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Para verebilirsin :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Yess :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
O degilde bu most wanted vb. Oyunlar kasmioda bu angry birds go bende nie kasiyo az bise anlamadim

Portagas

Portagas

Üye
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Rom olrakmi kardesim gb deyim suan ama

Portagas

Portagas

Üye
Gb de kasmaması gerek ama...Ben de jb XXMK2 rom kullanıyorum sorun yok

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Bnde onu kulaniodun lite kurmustum takilinca arda geri gb ye dnup modifiye yaptim acaba mk2 stock olrak klaninca kasma yapiomu hc denemedim ole ama ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Gb de kasmaması gerek ama...Ben de jb XXMK2 rom kullanıyorum sorun yok
Ne yazıkki o romun rami 550 mb tabii arttırmanın yolları da var :ehe
Bnde onu kulaniodun lite kurmustum takilinca arda geri gb ye dnup modifiye yaptim acaba mk2 stock olrak klaninca kasma yapiomu hc denemedim ole ama ?
nasıl kullandığına bağlı mk2 üzerine lite rom kurarsan framework ler de XXMG2 oluyor kısacası pek de başarılı olmaz :D hepsini adım gibi hatırlıyorum bak eski telefonum olduğu halde :) özellikle de AOSP italian job 1.0 çok başarılıydı :) anılarım canlandı yaw... :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Bak bak bak eski telefonuymus anilari canlanmismis ver la su s3 u tapatalktan bisede yapamiyorum delirtme la beni !! :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
S3 un ikinci elleri ne kaar acaba

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Oldu bende cok meraklydim kazik yemeye :) 900 e sfrini nerden bulacamki :) ikinci erlleri sahibindende 800 yazio

• Beğen
Tepkiler: Portagas

Üst Alt