Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Haklisin xda ya baktim cm 11 gelecek diye soylentiler duydum ama once 10.2 deki gps ve 1 hatanin daha duzeltilmesi gerekiyomus :( yeni surum cikmis 10.2 nin 12 kasim bi dene istersen :) mobilim link vermekle ugrasamicam simdi :D

XDA bulup indiririm. Değişen bir şey varmıdır. Kuru kuru yuklemeyeyim. Yaklaşık 2 ay Ace 2 ile takilacağız anlaşılanm

The Shadow

The Shadow

Üye
XDA bulup indiririm. Değişen bir şey varmıdır. Kuru kuru yuklemeyeyim. Yaklaşık 2 ay Ace 2 ile takilacağız anlaşılanm
dur şimdi pc ye geçtim link cm 10.2 (12 kasım) :

daha deneyen yok sadece sinyal barı problemleri düzeltilmiş + belki gps düzeltilmiştir (aynen böyle yazıyo :D)off :( ace 2 kullanıcıları ne kadar da şanssız beyler resmen şu an cm 10.2 den bug fışkırıyor şuna bi bakın :(

Bugs (12/11) :
  • Upload/Download arrows on Data connection
  • GPS is weak
  • Bluetooth settings while bluetooth is off - CM source bug
  • Low-Incall - It shoud be fixed in next builds... something is messed up
  • Color Banding on SW decoder

Türkçesi :)

Bugs (12/11) (başlık çok türkçe demi :ehe)

- Mobil ağda upload/download hatası
- GPS zayıf
- Bluetooth kapalıyken bluetooth ayarlarının gözükmemesi (bunu bende anlamadım :D hatalı çeviri yapmış olabilirim :D)
- Ses hataları ve arama sırasında düşük ses... (oysa ki geçen sürümlerde düzeltilmişti gene batırmışlar :()
- Video izlerken SW (yazılımsal) dekoderde renk hataları

Not: Ben türkçeleştirdim ha google translate falan kullanmadım :D Kullansaydım haliniz daha kötü olurdu :ehe

• Beğen
Tepkiler: Sarangni

qlock.

Üye
Hocam bu ace 2 performance rom 2.3.6 dan kurulmuyor mu
bide 2.3.6 yı pc siz nasıl rootlarım elimde pc yok

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
hayır performans rom jb için ayrıca benm bildiğim pc siz imknsız rootlamak gb de ha bazı progrmlar var tele yüklüon öle rootluya güya ama işe yarayanını görmedim

• Beğen
Tepkiler: qlock.
The Shadow

The Shadow

Üye
Hocam bu ace 2 performance rom 2.3.6 dan kurulmuyor mu
bide 2.3.6 yı pc siz nasıl rootlarım elimde pc yok
bi internet cafeye git ya da pc si olan bi arkadaşından izin isteyip rootla diğer yöntemleri ace 2 için önermem :oke:
hayır performans rom jb için ayrıca benm bildiğim pc siz imknsız rootlamak gb de ha bazı progrmlar var tele yüklüon öle rootluya güya ama işe yarayanını görmedim
imkansız mı :zzz: seninle daha çok işimiz var :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Selam beyler geçen gün sammobiledan xxmg2 yükleyip flashladim çok ilginçtir ram 628 mb oldu :p

The Shadow

The Shadow

Üye
Selam beyler geçen gün sammobiledan xxmg2 yükleyip flashladim çok ilginçtir ram 628 mb oldu :p
:ehe canım benim o flashladığın romdan değil d-kernelden :kop2:aynı şey d-kernel flashlayınca herkes de oluyor bsc de 625 yapıyor galiba :)

qlock.

Üye
Bide bu frameroot mu neydi onu denedim ekranda hata veriyor :( :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende odinden yazılım cakmaya flashladim dedim lafın gelişi cahil deiliz...

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
selam. ben cm10.2 flashladım ve geri tuşu ile soldaki dokunmatik tuş çalışmıyor sadece fiziksel tuş çalışıyor bunun sebebi nedir??selam. ben cm10.2 flashladım ve geri tuşu ile soldaki dokunmatik tuş çalışmıyor sadece fiziksel tuş çalışıyor bunun sebebi nedir??

The Shadow

The Shadow

Üye
selam. ben cm10.2 flashladım ve geri tuşu ile soldaki dokunmatik tuş çalışmıyor sadece fiziksel tuş çalışıyor bunun sebebi nedir??selam. ben cm10.2 flashladım ve geri tuşu ile soldaki dokunmatik tuş çalışmıyor sadece fiziksel tuş çalışıyor bunun sebebi nedir??
o cm 10.2 değil şu linkteki en alttaki 15 kasım sürümünü diyon demi :)

o cm 10.1 ama hatalı sürüm çıkarmışlar test etsinler diye :) bende de çalışmıyordu senden kaynaklı bişey değil o :oke:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
aynen bende onu indirmişim şimdi cm10.1 indirdim yükliyeyim.

ugurcakir

ugurcakir

Üye
Arkadaşlar facebook için stock tarayıcıyı kullanıyorum. Facebook uygulamasını söylememe gerek yok sanırım. Gerçi son güncelleme ile kasma sorununu biraz düzeltseler de birçok sıkıntı hâlâ devam ediyor. Ayrıca ben facebook'un arka planda çalışmasını istemediğimden stock tarayıcıyı kullanıyorum. İstediğim zaman ana ekrandaki yer işaretine tıklayıp giriyor ve istediğim zaman çıkıyorum. Ancak stock tarayıcıda mesela mesaj geldiğinde mesaj ikonuna tıklamaya çalışıyorum hemen algılamıyor. Tarayıcının bir süre kendine gelmesi, sayfa yüklenmesi vs. işlemlerinin bitmesi ve bir süre de beklenmesi gerekiyor. O zaman tıkladığımda bildirimler yada mesajlar bölümü açılıyor. Sormak istediklerim şunlar ;

1) CM'de kullanılan stock tarayıcı gerçekten çok hoştu, hiçbir süre beklemeden direk dokunduğumda algılıyordu. CM stock tarayıcısını herhangi bir roma flashlamak mümkün mü yoksa CM'de yapılan değişiklikler sebebiyle mi o romda bu sıkıntılar oluşmuyor ?
2) Facebook için önerebileceğiniz/kullandığınız bir tarayıcı var mı ? (Haber kaynağında gezerken kasma yaşanmayan)

Teşekkürler.

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar facebook için stock tarayıcıyı kullanıyorum. Facebook uygulamasını söylememe gerek yok sanırım. Gerçi son güncelleme ile kasma sorununu biraz düzeltseler de birçok sıkıntı hâlâ devam ediyor. Ayrıca ben facebook'un arka planda çalışmasını istemediğimden stock tarayıcıyı kullanıyorum. İstediğim zaman ana ekrandaki yer işaretine tıklayıp giriyor ve istediğim zaman çıkıyorum. Ancak stock tarayıcıda mesela mesaj geldiğinde mesaj ikonuna tıklamaya çalışıyorum hemen algılamıyor. Tarayıcının bir süre kendine gelmesi, sayfa yüklenmesi vs. işlemlerinin bitmesi ve bir süre de beklenmesi gerekiyor. O zaman tıkladığımda bildirimler yada mesajlar bölümü açılıyor. Sormak istediklerim şunlar ;

1) CM'de kullanılan stock tarayıcı gerçekten çok hoştu, hiçbir süre beklemeden direk dokunduğumda algılıyordu. CM stock tarayıcısını herhangi bir roma flashlamak mümkün mü yoksa CM'de yapılan değişiklikler sebebiyle mi o romda bu sıkıntılar oluşmuyor ?
2) Facebook için önerebileceğiniz/kullandığınız bir tarayıcı var mı ? (Haber kaynağında gezerken kasma yaşanmayan)

Teşekkürler.
1-Zor gibi ama belki CM 10 un tarayıcısı stock jb de çalışabilir en mantıklısı o gibi gözüküyor :)
2-CM nin tarayıcısı bu işte gayet iyi. (ya da stock jb tarayıcısı :))

ugurcakir

ugurcakir

Üye
1-Zor gibi ama belki CM 10 un tarayıcısı stock jb de çalışabilir en mantıklısı o gibi gözüküyor :)
2-CM nin tarayıcısı bu işte gayet iyi. (ya da stock jb tarayıcısı :))
CM nin tarayıcı gerçekten iyi ancak Lite Rom'daki tarayıcı değil. CM'deki sıkıntılar çözülene kadar Lite Rom'a devam sanırım :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bu gapps işi çok sıkıcı olmuş :(

ugurcakir

ugurcakir

Üye
CM 10.1'deki sorunları çözmüşler sanırım. Herhangi bir bug olmadığı yazıyor :)

Bugs and Issues (17/11) :
  • None
Changelog:

17/11 :
  • Fix Low-incall - Thanks to h3llrais3r
  • Fixed Torch turning on delay
  • OndemandQ governor added
  • SIO and ZEN io schedulers
  • Fix tearing
  • Softkey vibrations
  • Swipe recovery function

The Shadow

The Shadow

Üye
CM 10.1'deki sorunları çözmüşler sanırım. Herhangi bir bug olmadığı yazıyor :)

Bugs and Issues (17/11) :

• None
Changelog:

17/11 :

• Fix Low-incall - Thanks to h3llrais3r
    • Fixed Torch turning on delay
    • OndemandQ governor added
    • SIO and ZEN io schedulers
    • Fix tearing
    • Softkey vibrations
    • Swipe recovery function
ama var :) 2 gün önce denedim 17 kasımı :) arama yapılmıyor biri seni aradığında açıyorsun o kişinin sesi gelmiyor senin sesin de ona gitmiyor ne yazıkki :) Bu arada o changelog yalan :) swipe recovery gelmedi hala 10.1 e :)

Üst Alt