Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ne gbi farklar oldu merak ettim :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
önemli olan sahibinden öğrenme :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
vay be sanslısın kardeşim

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bize 4.3 versinlerde gerisi hikaye :)

The Shadow

The Shadow

Üye
la bu rom ne ara çıkmış :kop2: deneyin la bi görelim nasılmış :D nedense şu an canım hiç rom yüklemek istemiyo :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim pc indirirse bi bakayim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
şimdi ben bu romu yükliyeceğim de gb deyim gbden flashlasam olur mu?? yoksa jb flashlayıp sonra bu romu mu flashlamalıyım??

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
vazgeçtim valla bir sürü şey indir diyor hiç uğraşamambana en son sürüm jb link verrmsn??

Sarangni

Sarangni

Üye
10 Kasım güncellemesinde sonra hiç reset atmadı CM10.2 de.

Sarangni

Sarangni

Üye
Atiyor atiyor ama daha az :) uzun sureli kullanmamissin henuz daha bende 1 haftada 3 kez atti simdiye kadar :)

3 kez bir şey değil :D Önceki sürüm günde 3 kez atıyordu. :p

Bu sorunu da çözerlerse CM10.2 tamamdır ama çözmeden direk CM11 4.4 gelir ve orada çözerler.

The Shadow

The Shadow

Üye
3 kez bir şey değil :D Önceki sürüm günde 3 kez atıyordu. :p

Bu sorunu da çözerlerse CM10.2 tamamdır ama çözmeden direk CM11 4.4 gelir ve orada çözerler.
Ben unofficial bile olsa cm 11 beklemiyom ace 2 icin ama neyse :D inş. gelir :D bu arada hala gps calismiyo bi de o var :(

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben unofficial bile olsa cm 11 beklemiyom ace 2 icin ama neyse :D inş. gelir :D bu arada hala gps calismiyo bi de o var :(

Developer devan ederse bu işe gelir. Kitkat, JB daha performanslı olma ihtimali de yüksek.

GPS test etmedim. Sıkıntı oluşturacak bir durum. Sebeke üstünden yer buluyor o zaman çünkü dün haritaları açtığımda şebeke üzerinden buldu. O da pili sömürüyor.

The Shadow

The Shadow

Üye
Developer devan ederse bu işe gelir. Kitkat, JB daha performanslı olma ihtimali de yüksek.

GPS test etmedim. Sıkıntı oluşturacak bir durum. Sebeke üstünden yer buluyor o zaman çünkü dün haritaları açtığımda şebeke üzerinden buldu. O da pili sömürüyor.
Haklisin xda ya baktim cm 11 gelecek diye soylentiler duydum ama once 10.2 deki gps ve 1 hatanin daha duzeltilmesi gerekiyomus :( yeni surum cikmis 10.2 nin 12 kasim bi dene istersen :) mobilim link vermekle ugrasamicam simdi :D

Üst Alt