Tolga3521
Üye
SaolHayirli olsun![]()

SaolHayirli olsun![]()

Valla şuan mobildeyim ama youtube de sammobile'nin videosu var.ne gbi farklar oldu merak ettim![]()
önemli olan sahibinden öğrenme![]()
"Knox" haricinde sanslivay be sanslısın kardeşim
gerci bize de 4.3 knoxlu verseler laf etmem hani 
niye indirmesin canımBenim pc indirirse bi bakayim.
indirir indirir 
önce jb...şimdi ben bu romu yükliyeceğim de gb deyim gbden flashlasam olur mu?? yoksa jb flashlayıp sonra bu romu mu flashlamalıyım??

Atiyor atiyor ama daha az10 Kasım güncellemesinde sonra hiç reset atmadı CM10.2 de.
uzun sureli kullanmamissin henuz daha bende 1 haftada 3 kez atti simdiye kadar 
Atiyor atiyor ama daha azuzun sureli kullanmamissin henuz daha bende 1 haftada 3 kez atti simdiye kadar
![]()
Önceki sürüm günde 3 kez atıyordu.
Ben unofficial bile olsa cm 11 beklemiyom ace 2 icin ama neyse3 kez bir şey değilÖnceki sürüm günde 3 kez atıyordu.
![]()
Bu sorunu da çözerlerse CM10.2 tamamdır ama çözmeden direk CM11 4.4 gelir ve orada çözerler.
inş. gelir
bu arada hala gps calismiyo bi de o var 
Ben unofficial bile olsa cm 11 beklemiyom ace 2 icin ama neyseinş. gelir
bu arada hala gps calismiyo bi de o var
![]()
Haklisin xda ya baktim cm 11 gelecek diye soylentiler duydum ama once 10.2 deki gps ve 1 hatanin daha duzeltilmesi gerekiyomusDeveloper devan ederse bu işe gelir. Kitkat, JB daha performanslı olma ihtimali de yüksek.
GPS test etmedim. Sıkıntı oluşturacak bir durum. Sebeke üstünden yer buluyor o zaman çünkü dün haritaları açtığımda şebeke üzerinden buldu. O da pili sömürüyor.
yeni surum cikmis 10.2 nin 12 kasim bi dene istersen
mobilim link vermekle ugrasamicam simdi