Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Kyrillos'u yükledim, stock JB'ye göre daha hızlı ancak CM'ye göre biraz hantal kalıyor haliyle :) Tabi ara ara kasmalar oluyor bende. Wipe'lamama ve Nova Launcherı yüklememe rağmen engel olamadım. Ayrıca şu bildirim çubuğunda kısayolların nereden değiştiğini de bulamadım :) Şu 10.1'deki ses olayını yada 10.2'deki reset olayını halletseler saniyesinde geçeceğim :)

Cm 10.2 reset sorunu aşırı düzeyde degil. 30 Ekim olanı kullanıyorum gayet iyi durumda.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Cm insanin icini karartyor ayrica sim karti bile goremeyen romdan hayir gelmez nyse zevkler farkli bende kasma yok kyrillosta cihazdan cihazada fark edebilir

ugurcakir

ugurcakir

Üye
Cm 10.2 reset sorunu aşırı düzeyde degil. 30 Ekim olanı kullanıyorum gayet iyi durumda.
Ben Smart Keyboard Pro kullanıyorum uzun bir süredir. Şu ana kadar birçok custom rom kullandım, sadece 10.2'de Whatsapp'ta mesaj yazarken klavye donuyor ve ardından telefon reset atıyor. Birazda bu klavye alışkanlığımdan vazgeçmek istemediğimden başka bir custom rom'a geçtim. Nedense stock JB klavyesine alışamadım. 10.1 de dahil tüm custom romlarda sıkıntısız bir şekilde çalışıp sadece 10.2'de sıkıntı oluşturması beni bayağı bir üzdü. Malum 10.2'de ses sorunu çözülmüştü :)
Cm insanin icini karartyor ayrica sim karti bile goremeyen romdan hayir gelmez nyse zevkler farkli bende kasma yok kyrillosta cihazdan cihazada fark edebilir
Sanırım dediğiniz gibi cihazdan cihaza farkediyor. Bende Lite Rom v2.9.1 ' i denedim, şu anlık bir sıkıntı yok gibi :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Lite rom guzeldir zaten ace 2 jb yi stabillestiren ilk romlardan

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
evet ama lite rom gncellenmeyeli bikaç ay oldu sanırsam

The Shadow

The Shadow

Üye
Pc de olsam tarayip delik desik ederdim de maalesef o tapatalk ta yok :)

ugurcakir

ugurcakir

Üye
şimdi gel sen hele :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:bu arada lite rom bi daha güncellenmeyecek sanırım sahibi s4 almış bilginize... :)
Bu hali de güzel, herhangi bir kasma ile karşılaşmadım. Tam anlamıyla stabil bir CM çıkana kadar beni idare eder :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Bu hali de güzel, herhangi bir kasma ile karşılaşmadım. Tam anlamıyla stabil bir CM çıkana kadar beni idare eder :)
sıradaki cm 10.2 sürümü final olacakmış belki sorunsuz olur :) @The Shadow haberlerini dinlediniz herkese iyi günler... :)

• Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
şimdi gel sen hele :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:bu arada lite rom bi daha güncellenmeyecek sanırım sahibi s4 almış bilginize... :)

kyrillos canmış :) ilk defa tw hsuma gtti s4 clockuda ekledim s4 wallpaer aynı s4 de benzio :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Jet Stream Rom v2 [XXMH1] (ben şimdi deniyecem isteyenler deneyebilir :))

kyrillos canmış :) ilk defa tw hsuma gtti s4 clockuda ekledim s4 wallpaer aynı s4 de benzio :)
kyrillos romdan da nefret ederim :)cm 10.2 yeni sürüm [final galiba](10 kasım) :

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
sen dene öle denerim :)

forum_uur

Üye
Sa arkaslar kolay gelsin bu cahil kardesinize yardim edin
Galaxy ace 2 telfnumu kies ten jelly bean surumune gecis yaptim telefonu eski gb surumune nasil dondurebilirim

Üst Alt