?Neyse artık 4.4 kitkat bişeyler düsünürüm.
4.4 kitkat düşük özellikli telefonlar için de yüksek performans vericek. Yani 4.4 belki ace2 yede gelebilir.
o kadarını biliyoruz canım4.4 kitkat düşük özellikli telefonlar için de yüksek performans vericek. Yani 4.4 belki ace2 yede gelebilir.
ama nedense bi yanım gelicek bi yanım gelmicek diyor
çünkü samsung un ara telefonlarına henüz 2 güncelleme verdiğine hiç rastlamadım

o resmi bir karar değil ki henuz samsungtan bir açıklama gelmediyayinlanan listede ace 2 vardi ama tabi samsung kararindan dnmezse
kaynağına güvenen biri paylaşmış o listeyi 
o resmi bir karar değil ki henuz samsungtan bir açıklama gelmedikaynağına güvenen biri paylaşmış o listeyi
![]()

teknoloji üzerinden para kazanıyorum niye bırakayımValla siz teknolojiye fazla takmissiniz galiba bence bırakın boş vaktiniz x2 olur.

umut dünyası

Sagol arkadas. Ama bir sorun var grenifty actigim zaman bagis kontrol ediliyor diyor ve sonra hata veriyor bu sorunu nasil hall ederim lutfen yardimci olurmusun.buradan indirebilirsin ancak xposed framework gerekir :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onun için de buraya bak :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunun ana konusu nerde, link verbeylerrrrrrrr cm 10.2 unofficial yeni çıktıııı :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

deneyen var mı?belesmarket varsa iki tane pro var grenifty ile ikisinide indir kurSagol arkadas. Ama bir sorun var grenifty actigim zaman bagis kontrol ediliyor diyor ve sonra hata veriyor bu sorunu nasil hall ederim lutfen yardimci olurmusun.
konusu nerde var bilmiyorumbunun ana konusu nerde, link verdeneyen var mı?
cm 10.1 deki aynı buglar + daha çok performans + android 4.3 varbende deniycem emir denemiştir onun lafına göre yuklemek lazım bugları var romun içime snmiyor
güzel 4.2.2 den pek farkı yok gibi ama arkası gelir bu romun 
Evet donma yok, pil kullanımı çok az. Beğendim bunu :-Dkonusu nerde var bilmiyorum
cm 10.1 deki aynı buglar + daha çok performans + android 4.3 vargüzel 4.2.2 den pek farkı yok gibi ama arkası gelir bu romun
![]()
Evet donma yok, pil kullanımı çok az. Beğendim bunu :-D
bakalım seni gb den vazgeçirebilecek miyizbende deniycem emir denemiştir onun lafına göre yuklemek lazım bugları var romun içime snmiyor

bakalım seni gb den vazgeçirebilecek miyiz![]()
![]()

yükle yükle senin rahatını bozalım birlafına göre emir yüklücem ona göre![]()
rom güzel
arama ve mesaj hakkında bişey söyleyemem çünkü sim kart çizik bozuldu
yarın bakacam o işe de