abometin2
Üye
Hocam bu rom tahmini ne zaman hazır olurRoot kalkmıştır.
- - - Eklendi - - -
Smart Stay Port ettim ama çalışmıyor maalesef![]()
Hocam bu rom tahmini ne zaman hazır olurRoot kalkmıştır.
- - - Eklendi - - -
Smart Stay Port ettim ama çalışmıyor maalesef![]()
Ekrana baktığın sürece ekran kapanmıyor.
Onu boş ver bence. 
Telefona birşey olmasın da hocam aman he rom yapalım derken brick olmasın.Aynen öyle
Seninkini kastettim zatenValla olsa benimkine olurdu heraldeMultiwindow yapamadım ya telefon sürekli reboot atıyor kendine nedense.
Ne kaldı ki eklemek istediğin?bu şekilde ace2 jelly bean'imi rootladım ama supersu uygulamaları yönette gözüktüğü halde menüde yok ve telefon rootlanmamış olarak gözüküyor ne yapabilirim ?
bu şekilde ace2 jelly bean'imi rootladım ama supersu uygulamaları yönette gözüktüğü halde menüde yok ve telefon rootlanmamış olarak gözüküyor ne yapabilirim ?

2.3.6 root dosyasını flashlamış olabilirsin![]()

2.3.6 root dosyasını flashlamış olabilirsin![]()
en sikintisiz romlardan cyanogenden bile daha serii
tolga nin romu icin tr jb ye gectim daha once judis vardi uzerine lite nin en son cikanini kurdum begenmedim tekrar tr jb yukledim dedigim gibi kaymak kaymak 
arkadaşlar 2.3.6 sayaç sıfırlarken illa ex kernel kullanmak zorundamıyız? overclocklu bi kernel kullanıyom fakat sayaç sıfırladıktan sonra tekrar o kerneli kurunca sayac tekrar artıo yardımcı olabilirmisiniz acaba?
Tolga ne yaptın yahu sesin soluğun çıkmıyor![]()

Tolga bende şuan lite rom v.2.9 yüklü google play ile ilgili bir sorunum var bazı uygulamalarda resimleri göstermiyor sebebi ne olabilir ki?
Valla bilmiyorumki internet hızından kaynaklı olabilir.
Başka romda olmuyor böyle.

Neyse az daha bekle 1-2 güne link geliyo![]()