Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Neyse arkadaşlar hepinze teker teker teşekkür ederim
benim yatmam lazım sabah işe gidicem akşam görüşmek
üzere :bye2::zzz:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tolga yazilimci misin

abometin2

abometin2

Üye
Tolga ben judas rom kullaniyorum ekranin minimum isigi biraz fazla sanki onu biraz kisabilirsen bide telefonu wifide uyku moduna alma olayinida komple kaldir derim

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Tolga ben judas rom kullaniyorum ekranin minimum isigi biraz fazla sanki onu biraz kisabilirsen bide telefonu wifide uyku moduna alma olayinida komple kaldir derim

Minimum ışığı nasıl fazla hocam :D Ben hiç birşey göremiyorum minimumda miyopluğumdan dolayı mı acaba:ehe

doncarlonefun

doncarlonefun

Üye
Bana online oyun olup için içi satın alımlar google play üzerinden yapılan oyun önerirmisiniz acaba

abometin2

abometin2

Üye

Minimum ışığı nasıl fazla hocam :D Ben hiç birşey göremiyorum minimumda miyopluğumdan dolayı mı acaba:ehe
Hocam 10 dakika kullaniyon yuzde 5 sarj gidiyo boyle devan ederse gbye donecem

- - - Eklendi - - -

Hocam 10 dakika kullaniyon yuzde 5 sarj gidiyo boyle devan ederse jbye donecem

- - - Eklendi - - -

Memnunum genelde ama bide baglanti bi kopuyo bi baglaniyo bi kopuyo bi baglaniyo cok fena gicik etti

FeLonieS

FeLonieS

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Memnunum genelde ama bide baglanti bi kopuyo bi baglaniyo bi kopuyo bi baglaniyo cok fena gicik etti

Bağlantı sorunun ile ilgili ilk defa karşılaşıyorum, ama JB şarjı hiç tatmin edici değil. Şarj %56 diyelim telefonu kapatıp açıyorum garanti %2'lik bir düşüş oluyor sebebi nedir acaba. :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
tolga kardesim suanda yaptigin romun fazla bi eksigi yoksa sizinti olarak bi link atsana bana :D dayanamiyom bi denicem

abometin2

abometin2

Üye
Aynen ne zorumuz var ben gbye donup root yapcam en azindan sarj fark etmez

FeLonieS

FeLonieS

Üye
abometin2

abometin2

Üye

Evet şuanda öyle yapıyorum. JB'den sonra görüntü kalitesi çok berbat geldi GB :D
:D olsun ya sarj konusunda oyun konusunda felan daha iyi arkaya güzel bi resim herşeyi çözer :D

- - - Eklendi - - -

root'u nasıl kaldırcaz gb'ye dönünce otomatik kalkıyormu acaba

FeLonieS

FeLonieS

Üye
:D olsun ya sarj konusunda oyun konusunda felan daha iyi arkaya güzel bi resim herşeyi çözer :D

- - - Eklendi - - -

root'u nasıl kaldırcaz gb'ye dönünce otomatik kalkıyormu acaba

Haklısınız hocam, samsung üreticileri türkiye romunu stabilize edip kies'e koyana kadar en iyisi gingerbread sanırım. Canımı sıkan bazı uygulamaların gingerbread'a uymaması chrome gibi.

abometin2

abometin2

Üye

Haklısınız hocam, samsung üreticileri türkiye romunu stabilize edip kies'e koyana kadar en iyisi gingerbread sanırım. Canımı sıkan bazı uygulamaların gingerbread'a uymaması chrome gibi.
Gingerbread'ın kendi tarayıcısı güzel bence. Benim canımı sıkanda s4'ün yurtdışında 1200 lira türkiyede 2000 lira olması akıl alır kabul edilebilir bişey değil. Ace 2 bile 450 lira bu duruma biran önce el atılması lazım resmen sömürüyorlar bizi

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Geldim sonunda. Niye GB döndünüz ya :D

Üst Alt