Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Ekrana baktığın sürece ekran kapanmıyor.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Valla olsa benimkine olurdu heralde :D Multiwindow yapamadım ya telefon sürekli reboot atıyor kendine nedense.

stef77

stef77

Üye
bu şekilde ace2 jelly bean'imi rootladım ama supersu uygulamaları yönette gözüktüğü halde menüde yok ve telefon rootlanmamış olarak gözüküyor ne yapabilirim ?

The Shadow

The Shadow

Üye
bu şekilde ace2 jelly bean'imi rootladım ama supersu uygulamaları yönette gözüktüğü halde menüde yok ve telefon rootlanmamış olarak gözüküyor ne yapabilirim ?

kernel desteklemiyor olabilir ben defalarca jb ye geçip gb ye geri dondum ve oyle bi sorun olabilir yeni bi kernel yükle bence

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

2.3.6 root dosyasını flashlamış olabilirsin :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
2.3.6 root dosyasını flashlamış olabilirsin :)

tolga seni bekliyoruz :D

ya arkadaslar tr jb hala sizde kasma yapiyomu onca rom degistirmeme ragmen hala kaymak gibi tr jelly bean :) en sikintisiz romlardan cyanogenden bile daha serii :D tolga nin romu icin tr jb ye gectim daha once judis vardi uzerine lite nin en son cikanini kurdum begenmedim tekrar tr jb yukledim dedigim gibi kaymak kaymak :D

serkanxrap

serkanxrap

Üye
tr jb benimde gayet hızlı çok memnunum bir sıkıntı yaşamadım henüz

The Shadow

The Shadow

Üye
arkadaşlar 2.3.6 sayaç sıfırlarken illa ex kernel kullanmak zorundamıyız? overclocklu bi kernel kullanıyom fakat sayaç sıfırladıktan sonra tekrar o kerneli kurunca sayac tekrar artıo yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2.3.6 sayaç sıfırlarken illa ex kernel kullanmak zorundamıyız? overclocklu bi kernel kullanıyom fakat sayaç sıfırladıktan sonra tekrar o kerneli kurunca sayac tekrar artıo yardımcı olabilirmisiniz acaba?

İlk odinle kerneli flashlıcaksın sonra sayacı sıfırlıcaksın.

- - - Eklendi - - -

Tolga ne yaptın yahu sesin soluğun çıkmıyor :D

Sabahları işe gidiyorum ya akşamları pek halim kalmıyo :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Tolga bende şuan lite rom v.2.9 yüklü google play ile ilgili bir sorunum var bazı uygulamalarda resimleri göstermiyor sebebi ne olabilir ki?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Tolga bende şuan lite rom v.2.9 yüklü google play ile ilgili bir sorunum var bazı uygulamalarda resimleri göstermiyor sebebi ne olabilir ki?

Valla bilmiyorumki internet hızından kaynaklı olabilir.

Üst Alt