Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

iOSait

iOSait

Üye

Samxal86

Samxal86

Üye
Kardes sayfa 1 Verilen linkden s voice yi yukledim. Vediyilen kimi etdim amma yuklenmedi. Mumkunse komek edin. Tef ace 2 Jb 4.1.2 Portekiz romu

TakTuk

Üye
Kardes sayfa 1 Verilen linkden s voice yi yukledim. Vediyilen kimi etdim amma yuklenmedi. Mumkunse komek edin. Tef ace 2 Jb 4.1.2 Portekiz romu

ilk sayfada paylaşılan s voiceyi anlatıldığı gibi uyguladım ama yüklenmedi. mümkünse video veya anlaşılır bir şekilde anlatırmısınız diyor.

Samxal86

Samxal86

Üye
ilk sayfada paylaşılan s voiceyi anlatıldığı gibi uyguladım ama yüklenmedi. mümkünse video veya anlaşılır bir şekilde anlatırmısınız diyor.

Tercume ucun tesekurler.

iOSait

iOSait

Üye
Иностранный язык режимах: на

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Cenablar her seyi deyilen kimi etdim amma s voice yuklenmedi komek ede bilecek varmi? Evelceden tesekurler

Root Browser Lite İndir Google Playden -

Apkyı Kopyala System -> app içine at

Üzerine basılı tut permissions'a tıkla rw-r-r yap

Samxal86

Samxal86

Üye
Root Browser Lite İndir Google Playden -

Apkyı Kopyala System -> app içine at

Üzerine basılı tut permissions'a tıkla rw-r-r yap

Bende oyle yapdim amma yuklemek istediyim yuklenmedi.
Ve telde hic biyerde bulamadim. Ayrica tesekkurler

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
s voice ne ise yariyoki yav daha once yukledim anlamadan sildim geri

- - - Eklendi - - -

arkadaslar gb yuklu idi subway pes 2012 crazy taxi mc2 deace speak ve bilimum bi kac buyuk oyun ve sayisiZ pro yukluydu telefon acayip yavasliyodu dun turkiye jb yukledim yalniz format atmadan direk odinle flashladim valla suan tek sikintisi jblardaki sarj olayi gb den daha hizli ve stabil Allah bozmasin :D

Görkem Köseoğlu

Üye
jb de numara gizleme nasıl oluyor arkadaşlar

NovaThor

NovaThor

Üye
bozoklu kardes turk jbsinde subway surfes bile kasiyor sen nasil mc 2 gibi oyunlari oynayabiliuorsun bende rus jb si var mc 2 kasiyor :screwy:

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
bozoklu kardes turk jbsinde subway surfes bile kasiyor sen nasil mc 2 gibi oyunlari oynayabiliuorsun bende rus jb si var mc 2 kasiyor :screwy:

bilsem eger videosunu ceker koyarim hem valla hem billa gb den daha performansli daha hic kasma masma olmadi gun gecdikcede iyice serilesmeye basladi gb de iken oyunlar yuklu iken menu gecisleri yavaslamisti ama jb de jet gibi mubarek :D

- - - Eklendi - - -

Mc 2 Ne moden combat 2 Mi?

evet modern combat 2 :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
arkadaşlar öncelikle konun sahibi olan arkadaşıma çok teşekkür ederim :) bende bu sabah RUSYA JELLY BEANI kurdum türkiyeninkinden çok daha stabil ve kasma sadece yüklemelerde oluyor BİRDE BEN BU KERNELLERİN AMAÇLARINI ANLAYAMDIM Bİ anlatırssaız sevinirim...

- - - Eklendi - - -

dalga efekti XXMG2 de oluyor mu?

NovaThor

NovaThor

Üye
evet play storeden birsey indirecegin zaman kasiyor o kasmanada telefonun ustteki seyi indirince oluyor baska da olmuyor ufak tefek guncellemelerle hallolur o sorunlar. kernel ne ise yariyo unu bende anlamadim nasil kuruldugunu da bilmiyorum. Bilen bir hayirsever anlativerirse cok iyi olur .

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
KERNEL'LER 4.1.2 JellyBean

1-

2-

hangi kernel benim hızıma hız katabilir? :)

- - - Eklendi - - -

KERNEL'LER 4.1.2 JellyBean

1-

2-

hangi kernel benim hızıma hız katabilir? :)

Görkem Köseoğlu

Üye
jb de numara gizleme nasıl oluyor bilen yokmu

NovaThor

NovaThor

Üye
arkadaslar şimdi fark ettim bu rus jb si digerleri gibi donma sorunu oluyor bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum. :S herkesde mi böyle?
Bu arada bu kernelleri odinde nereye koyacaz ?

Üst Alt