Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
sahsen begendim gb yede dnmeyi dsunmuyorum

iOSait

iOSait

Üye
arkadaşlar ace2 için en stabil yazılım hangisi bu son çıkan rusya iyi midir kuzenin tele yüklücez de yoksa türkiye sürüm mü atalım ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bence rus u kur kardesim sarj i gayet iyi gdiyor ben takilma yasamadim oyunlarimida oynadim nettede dolastim

NovaThor

NovaThor

Üye
Rus jb en iyilerinden daha dun kurdum hic bir sorun yok turk romunu sakin kurma en iyisi rus romu

NovaThor

NovaThor

Üye
:))

NovaThor

NovaThor

Üye
gb den daha iyi ve turk jb sinden. Turk jb de subway surfde takilmalar oluyordu bunda olmuyor. crazy taxi indirdim kasma yapmiyor ileride real racing indirecem.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ben gb ye döndüm nednse jb yi sevmiorum gb bana hoş geliyo garibim ama bu dönmem rus romunu kötülemesim şahsen güzel akradaslar

iOSait

iOSait

Üye
ben gb ye döndüm nednse jb yi sevmiorum gb bana hoş geliyo garibim ama bu dönmem rus romunu kötülemesim şahsen güzel akradaslar

Ben de öyle yaptım dün ama 1 aydir jb kullanıyorum GB te dönünce cihaz afalladi biraz

Samxal86

Samxal86

Üye
Arkadaslar s voice yuklenmir xais edirem komek edesiniz.

iOSait

iOSait

Üye
azerice bilen varmı beyler :D

NovaThor

NovaThor

Üye
androbey en sevdigin uygulamalar neler senin ?

iOSait

iOSait

Üye
Senin NovaThor

iOSait

iOSait

Üye

S advance jelly bean İtalya sürümü

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
rus romunun linkini verecek bi hayirsever araniyor jelly bean

NovaThor

NovaThor

Üye
valla ben onceden rus gingeri yuklediydim sonra kiese baglayim dediydim guncelleme var mi diye jb gelmis guncelledim o da otimatik rus jb oldu iste :)

Üst Alt