Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
arkadaslar şimdi fark ettim bu rus jb si digerleri gibi donma sorunu oluyor bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum. :S herkesde mi böyle?
Bu arada bu kernelleri odinde nereye koyacaz ?

kernelleri cwm den yukle direkt bu arada d kernel daha iyi

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar öncelikle konun sahibi olan arkadaşıma çok teşekkür ederim :) bende bu sabah RUSYA JELLY BEANI kurdum türkiyeninkinden çok daha stabil ve kasma sadece yüklemelerde oluyor BİRDE BEN BU KERNELLERİN AMAÇLARINI ANLAYAMDIM Bİ anlatırssaız sevinirim...

- - - Eklendi - - -

dalga efekti XXMG2 de oluyor mu?

dalgabefekti tum jblerde oluyor

- - - Eklendi - - -

jb de numara gizleme nasıl oluyor bilen yokmu

numaranin basina #31# koy numarayi oldugu gibi yaz
Orn: #31#05441234567 arama yap

NovaThor

NovaThor

Üye
indirme butonunu bulamadım :S

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
arkadaşlar CWM 6 olmuyor bende sebebi nedir?

NovaThor

NovaThor

Üye
d kernel olanı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende ki JELLY BEAN RUS sürümü CWM 6 YÜKLE DEDİĞİMDE karşıma şu yazı çıkıyor :

signature verification failed

ne olduğunu anlayamadım yardımcı olursanız

black.37

Üye
arkadaşlar bu türkiye romu ne zaman kies e düşer? odinlede yüklemek istemiyorum telefon bozulabiliyormuş

Samxal86

Samxal86

Üye
Salam axsaminiz xeyir ve orucunuzu ALLAH qebul etsin.
Doslar ace 2 Jb islemcisini nasil artira bilirim.
Bilen varsa yardim etsin.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Salam axsaminiz xeyir ve orucunuzu ALLAH qebul etsin.
Doslar ace 2 Jb islemcisini nasil artira bilirim.
Bilen varsa yardim etsin.

jb islemcisini arttirmak icin henuz kernel yok xda ekibi yakinda cikarir diye umuyorum

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu türkiye romu ne zaman kies e düşer? odinlede yüklemek istemiyorum telefon bozulabiliyormuş

telefonun bozulmasi sehir efsanesi gibi bisi dikkat ettikten sonra hic bisi olmaz

NovaThor

NovaThor

Üye
ahanda sana link kardes kopyala yapistir
d-h.st/BjR
kardes bu kernel ne işe yarıyor? bu rus jbsinde telefon arada bi donuyor bataryayı çıkartmak zorunda kalıyordum ve bazı oyunlarda kasıyor küçük oyunlarda bu kerneli yükleyince bu gibi sorunlar gider mi telefonu gb ye döndürmüştüm bu sorunlardan dolayı.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
d kernel bsc kernelden daha iyi bence onceden ikisinide kullandim kernelleri yukler yuklemez degilde bi kac gun sonra etkili olmaya basliyor sen gb yukledinse tele format atmadan odinle turk jb yukle yukleme bittikten sonra tel acilip acilip kapanir recoveriden wipe leri yap tel on numara oluyo bide hafizalari degistirdimi tadindan yenmiyo valla

- - - Eklendi - - -

size yararli olacak bi pro onereyim sistemde prolarin arka planda calismasini onlemek icin greenify programini kurun siz acincaya kadar programlari uyutuyor ve ram arttiriyor uyutulan programi acsaniz dahi kapattiginizda greenify programi otomatik olarak tekrar prolari uyutmaya aliyor

NovaThor

NovaThor

Üye
Bende ornegin subway surfesde ufak takilmalar oluyordu onlar oluyor mu sende ?

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
valla kardes bende turk jb yuklu kernel falan yuklemedim hicbi sekilde takilma yok mc2 falanda var catir catir oynuyorum

NovaThor

NovaThor

Üye
Turk jbyi yukledigin sitenin linkini atabilirmisin.

Samxal86

Samxal86

Üye
valla kardes bende turk jb yuklu kernel falan yuklemedim hicbi sekilde takilma yok mc2 falanda var catir catir oynuyorum

Salam sizde mc2 Hangi versionu bende mc2 De kursunlar deydiyi zaman ekran sihah oluyor. Amma mc 3 Ve mc4 Sorunzuz calisiyor.

- - - Eklendi - - -

size yararli olacak bi pro onereyim sistemde prolarin arka planda calismasini onlemek icin greenify programini kurun siz acincaya kadar programlari uyutuyor ve ram arttiriyor uyutulan programi acsaniz dahi kapattiginizda greenify programi otomatik olarak tekrar prolari uyutmaya aliyor[/QUOTE]

Salam dostum axsamin xeyir.
Onerdiyin greenify proyu kurdum soylediyin kimi cox gozel produ.
Amma bir sorun cikdi greenify proda forrest hd de secdim kapandi simdi acilmiyor. Yardim ede bilirmisin.

NovaThor

NovaThor

Üye
Bende mc3 cok kasıyor sizde nasıl kasıyor hic anlamadim 2.3.6 rus romu yuklu

Samxal86

Samxal86

Üye
Bende mc3 cok kasıyor sizde nasıl kasıyor hic anlamadim 2.3.6 rus romu yuklu

Bende mc2. Mc3 ve mc4 nerdeyse kasma yok oldugu zaman teli yeniden basladiyorum. Yalniz mc2 de bana kursun deydiyi zama ekran kararip aciliyor.
Tel 4.1.2 jb portekiz romu 2.3.6 dayken mc2 kasmiyordu mc3 5 ci misyonda ddonup kaliyordu. 5 misyondan hic kecememisdim.

NovaThor

NovaThor

Üye

Sürümüm bu iste. Romlan mi alakasi var yoksa benim teldemi sorun var anlamadim :S real racing 3 yuklu onda kasma yok

Samxal86

Samxal86

Üye

Sürümüm bu iste. Romlan mi alakasi var yoksa benim teldemi sorun var anlamadim :S real racing 3 yuklu onda kasma yok

Sanirim boyle sorunlar telde diyil romda 2.3.6 da takilan oyunlar 4.1.2 de cogu zaman takilmiyor. Ayrica android marketde mc2 ve mc3 sizin surume uyumlu diyil diyorlar yani mc2 ve mc3 ace 2 ye uyumlu diyil sanirim o yuzden boyle sorunla karsilasiyaruz

Üst Alt