iOSait
Üye
valla ben onceden rus gingeri yuklediydim sonra kiese baglayim dediydim guncelleme var mi diye jb gelmis guncelledim o da otimatik rus jb oldu iste![]()
sizde son sürüm rus jbsi galiba
valla ben onceden rus gingeri yuklediydim sonra kiese baglayim dediydim guncelleme var mi diye jb gelmis guncelledim o da otimatik rus jb oldu iste![]()
azerice bilen varmı beyler![]()
azerice bilen varmı beyler![]()
Var
- - - Eklendi - - -
Var
- - - Eklendi - - -
Cenablar her seyi deyilen kimi etdim amma s voice yuklenmedi komek ede bilecek varmi? Evelceden tesekurler
Kardes sayfa 1 Verilen linkden s voice yi yukledim. Vediyilen kimi etdim amma yuklenmedi. Mumkunse komek edin. Tef ace 2 Jb 4.1.2 Portekiz romu
ilk sayfada paylaşılan s voiceyi anlatıldığı gibi uyguladım ama yüklenmedi. mümkünse video veya anlaşılır bir şekilde anlatırmısınız diyor.
Cenablar her seyi deyilen kimi etdim amma s voice yuklenmedi komek ede bilecek varmi? Evelceden tesekurler
Root Browser Lite İndir Google Playden -
Apkyı Kopyala System -> app içine at
Üzerine basılı tut permissions'a tıkla rw-r-r yap

Bende oyle yapdim amma yuklemek istediyim yuklenmedi.
Ve telde hic biyerde bulamadim. Ayrica tesekkurler
bozoklu kardes turk jbsinde subway surfes bile kasiyor sen nasil mc 2 gibi oyunlari oynayabiliuorsun bende rus jb si var mc 2 kasiyorcrewy:
bozoklu kardes turk jbsinde subway surfes bile kasiyor sen nasil mc 2 gibi oyunlari oynayabiliuorsun bende rus jb si var mc 2 kasiyorcrewy:

Mc 2 Ne moden combat 2 Mi?

bende bu sabah RUSYA JELLY BEANI kurdum türkiyeninkinden çok daha stabil ve kasma sadece yüklemelerde oluyor BİRDE BEN BU KERNELLERİN AMAÇLARINI ANLAYAMDIM Bİ anlatırssaız sevinirim...