Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Alırsam Allah'ın izniyle çekerim bi video ve bi haber daha rom yapmaya basladım arkadaşlar 4.1.2 için stabil bi hale gelince paylaşıcam sizinle :)

Hayırlısı olsun hocam romu beklemekteyim. Bendem bir istek roma Greenifty uygulamasını ekleyin çok yararlı bir sostem uygulaması :)

Görkem Köseoğlu

Üye
Alırsam Allah'ın izniyle çekerim bi video ve bi haber daha rom yapmaya basladım arkadaşlar 4.1.2 için stabil bi hale gelince paylaşıcam sizinle :)

kolay gelsin hocam sarjı iyi dayansında gerisi önemli değil :D
ha bide hocam 0.4 kernel kurdum akşamdan beri durum bu nasıl sizce

CataFaLLoque

Üye
android 4.1.2 xxmb4 firmware kurdum oyunlarda takılmalar oluyor nasıl düzeltebilirim

djzeki9

djzeki9

Üye
arkadaslar ace 2 yere dustu ekranda pixel olmesi oldu sol kosede 1mm gitti ekran kucuk gosteriyor biraz garanti para ile mi yapar yoksa garanti kapsamindami yapar bide en iyi servis hangisi telefon sokulucunce toz kacirir diye korkuyorum en iyi sokumu hangisi yapar yardim edinn

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tolga kardesim guzel bir rom bekliyorum senden bilesin :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Romu yapacak arkadas roma smart stay ozelligini gomebilirmisin

doncarlonefun

doncarlonefun

Üye
merhaba arkadaşlar sammobile sitesindeki I8160XXME7_I8160OJVME2_TUR.zip | 532.2 MB 4.1.2 rom indirdim şimdi ben bunu telefona yüklüyecemya hani oyunlarda hile yapabilmek için root istiyorya root yapmış olacakmıyım bunu yüklersem unroot nasıl yapabilirim ona yardım edermisiniz

djzeki9

djzeki9

Üye
yaniye yardimci olmuyonuz 1soru sorduk ayip oluyr

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
yaniye yardimci olmuyonuz 1soru sorduk ayip oluyr

Açtığın Konuya Yorum Yaptım :)

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaşlar sammobile sitesindeki I8160XXME7_I8160OJVME2_TUR.zip | 532.2 MB 4.1.2 rom indirdim şimdi ben bunu telefona yüklüyecemya hani oyunlarda hile yapabilmek için root istiyorya root yapmış olacakmıyım bunu yüklersem unroot nasıl yapabilirim ona yardım edermisiniz

Root yapmaz eğer siz yapmak istiyorsanız konuda linki var.

- - - Eklendi - - -

tolga kardesim guzel bir rom bekliyorum senden bilesin :)

Valla telefon elimde değil denicek birileri lazım.

- - - Eklendi - - -

Romu yapacak arkadas roma smart stay ozelligini gomebilirmisin

Apk olarak yapabilirsem yaparım.

skywalker06

skywalker06

Üye
arkadaslar ace 2 yere dustu ekranda pixel olmesi oldu sol kosede 1mm gitti ekran kucuk gosteriyor biraz garanti para ile mi yapar yoksa garanti kapsamindami yapar bide en iyi servis hangisi telefon sokulucunce toz kacirir diye korkuyorum en iyi sokumu hangisi yapar yardim edinn

başarı veya samsung servisine götür kullanıcı hatası demezlerse incelemede garanti içinde yapar eğer kullanıcı hatası çıkarsa fiyatla onarım yaptırırsın böylelikle garantisi bozulmaz cihazın normal telefoncuya yaptırırsan servis anlarsa garantin geçersiz kalır

- - - Eklendi - - -

Bugün sammobile.com'a gelen diğer jb romlarında acaba 3 parçalı olan var mı bir bilgisi olsan gbde nadir kitlenen telefon jbde günde 3kez kitlenmeye başladı 3 parçalı rom varsa onu kurup bidaha türk jbsi yükleyecem olmadı gbye geri dönmeyi düşünüyorum

dico_06

Üye
arkadaşlar elinde GT-İ8160L latin versiyon ace 2 için rom olan varmı??

dipitis

Üye
arkadaşlar ben şu anda 2.3.6 xxlk6 kullanıyorum fakat bunda da 4.1.2 de de videoda problem var video kaydediyorum 4.1.2 de donuyor 2.3.6 da ses gecikmesi oluyor bu sorunu yaşayan var mı aranızda ?

malenki

Üye
Son çıkan Rusya romunu kuran varmı?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye

buyrun bende indiriyorum şuan

iOSait

iOSait

Üye
ace2 cilere allah sabir versin bu jelly bean i bi stabil yapamadılar gitti aynı sorun bizde de var artık 4.1.2 maceram bitti gb ye geri döneceğim birazdan size de kolay gelsin arkadaşlar

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Jb de takilma kasilma istemeyen gereksiz prolari silsin sistemdeki bayagi fark ediyo

Üst Alt