Tolga3521
Üye
hocam 2.4 ü yükleyince bir tuhaf oluyor telefon beğenmedim vold.fstab modifiyeli değil yada ben yapamadım :S
Vold.fstap modifiyeli xda konusunda orjinalvold.fstap.zip var onu indir cwmden flashla
hocam 2.4 ü yükleyince bir tuhaf oluyor telefon beğenmedim vold.fstab modifiyeli değil yada ben yapamadım :S
Vold.fstap modifiyeli xda konusunda orjinalvold.fstap.zip var onu indir cwmden flashla
Google play'de bazı uygulamaların önizlemesi yok sizdede böylemi 
arkadaşlar bi bakarmısınız acaba ?
tamam hocam deneyeceğim, birde gözüme birşey takıldıGoogle play'de bazı uygulamaların önizlemesi yok sizdede böylemi
![]()
Buyur Kardeşim.
- - - Eklendi - - -
Önizleme derken ?
hocam banada yardımcı olabilirmisiniz telefon boşta sarj yiyor çok jb 4.1.2 kurulu

Herkese yardımcı olabilirim arkadaşlar fakat işte gittiğim işin gündüz pek giremiyorum kusura bakmayın. Kardeşim kullanmadığın uygulamaları kaldır , bitane taskmanager indir , arada telefonu yeniden başlat. Aklıma başka çare gelirse yazarım![]()

Buyur Kardeşim.
- - - Eklendi - - -
Önizleme derken ?
650 tl ye takip ederseniz s3 mini alabilirsiniz ace 2 den daha güzeldirS.A
Arkadaşlar bir arkadaşım için 600-650₺ limitli cep telefonu alacaz.
Bu modeli önerirmisiniz.
Teşekkürler
650 tl ye takip ederseniz s3 mini alabilirsiniz ace 2 den daha güzeldir
Eyvallah sağolasın.
Sağlam bir yerden almak istiyorum.S3 mini,sağlam sitelerde 750 TL.
Fiyatı uygun olan güvenilir bir site var mı bildiğin S3 mini icin.
Teşekkürler.

Arkadaşlar bu arada söyliyim telefonu servise veriyorum pazar günü home tuşu sert basınca algılıyo onun için. Bide kafama takılan bi şey var onuda size sorucam general mobile discovery 600 tl ve gayet güzel telefon 7.59 mm’lik incelik - 1.2 4 çekirdek - 1 GB RAM - 4.7inç ekran - 8mp kamera - android 4.2.2 - 312 PPI hd ips ekran - çift sim kart desteği - HSPA+ ultra - gayet güzel bi telefon reklam yapmak gibi olmasın kötü bi niyetim size karar sorayım dedim![]()
hocam geçen pazar telefoncuda calışan bir arkadaşım var onla konuştuk onu elinde pek telefon gibi durmuyoruş bi ağırlığı yokmuş camerasındanda pek hoşlanmamış ama performansı iyiymiş telefonun

alırsanız bi inceleme bekleriz artık detaylı![]()