Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
arkadaslar tur jb kasiyirsa uzerine lite romu kurun bi iki gunde tam olarak oturacaktir alman jb kuran varsada kyrillos kursun gene en gec 3 gunde stabil hale gelecektir test edilip onaylanmistir kardesimin telinde

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tur jb kasiyirsa uzerine lite romu kurun bi iki gunde tam olarak oturacaktir alman jb kuran varsada kyrillos kursun gene en gec 3 gunde stabil hale gelecektir test edilip onaylanmistir kardesimin telinde

kyrillos v8 bende kurulu :) kasma yok güzel.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
şarj nasil peki

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
%50 Şarj ile 1 gün :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
valla bende u.k romunun ustune kyrillis kurdum ram 625 oldu :) bos ram ortalama 250-300 arasi tl ucuyo resmen

TakTuk

Üye
xxmf1 ustune kyrillos kurmayi denedim imza yetkisi hatasi verdi

TakTuk

Üye
Sd karta attiktan sonra recovery modda baslattim..kurulumda kirmizi yazi ile eror verdi. Kurulumda bahsettigim hatayi verdi bende turkiye romunu kurdum olmayinca.. suan progrm kurulu degil kasma yok ama dedigim gibi jelly bean bu telefona fazla ..

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Sd karta attiktan sonra recovery modda baslattim..kurulumda kirmizi yazi ile eror verdi. Kurulumda bahsettigim hatayi verdi bende turkiye romunu kurdum olmayinca.. suan progrm kurulu degil kasma yok ama dedigim gibi jelly bean bu telefona fazla ..

CWM 6 ile kurman lazım.

TakTuk

Üye
Onu nasil yapicaz

TakTuk

Üye
[/QUOTE
cwm dosyasini indir sd karta at teli recovery modda ac flashla cwm moda doner kendi[/QUOTE]

peki TURKEY romun üzerine kursam sıkıntı yaratırmı bu k u

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
farketmez turkey jb uzerine kur

TakTuk

Üye
I8160XXMC8 yükleyip üzerine The Italian Job Rom mu yüklesem.. kullanan varmı ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ben kullanmisitim kardesim fazla stabil olmuyo

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
hic ugrasma jb yuklu ise lait rom yada kyrillis kur kyrillos cok sarj yiyo ama stabil

furkan4045

Üye
Arkadaşlar bende suan gb yuklu 1.2ghz kernel var fena sayılmaz jb ye gecersem hangi romu ve kerneli yuklerim ve ne kadar stabil olur ? şimdiden teşekkürler

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Arkadaşlar bende suan gb yuklu 1.2ghz kernel var fena sayılmaz jb ye gecersem hangi romu ve kerneli yuklerim ve ne kadar stabil olur ? şimdiden teşekkürler

turk alman yonan ermeni yada herhangi bi gavurtohumu jb kur ustunede kyrillos kur :)

Üst Alt