Tolga3521
Üye
ok teşekkürler.
Önemli değil istiyorsan Facebook'tan ekleyebilirsin.Profilimde var Facebook Hesabım
- - - Eklendi - - -
Ben Şimdi Türkiye romunu kurdum kies'te Türkiye diye gözüküyo
ok teşekkürler.
Banada pm atarsanız sevinirim hocam bende denedim çalışmadı kod.O kod 4.1.2 de bende çalıştıramadım sadece 2.3.6 da oluyor bi çözüm yolu bulursam sana özel pm atıcam.
Tamam hocam sizden cevap beklerken aynısını denemiştim oldu.
Yalnız bir sorum olacak, jb için vold.fstap olayını yapsam bir sorun olur mu? Siz denediniz mi?
Birde hocam yeni turkiye romu icin kurduğunuz bor kernel var mı 2 tane kernelden hangisi iyidir? Yoksa orjinali mi kalsın dersiniz?

Türkiye için jelly beanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdüştü kieste daha çıkmadı ama

Bakım Şimdi tek tek yapın
2.3.6 yı tekrar kurun odin ile Türkiye için olanı
*#272*telefonimeisi# Tur seçip install diyoruz
Yükleyip Bitiriyo
Sonra Tekrar 4.1.2 Türkiye Romunu Odin ile yükleyin.
Türkiye romu için daha kernel çıkmadı.
Vold.fstap ise 4.1.2 için yok
- - - Eklendi - - -
Biz kurduk bile![]()
Linki vereyim isterseniz konuya eklersiniz
Onuda eklersiniz isterseniz.ben bir sefer geri dönüş yaptım ana kart yandı telefonum servise gitti. şimdi açıkçası geri dönmeye korkar oldum. 4 mb lık güncellemeyi kurmazsam sorun olmaz herhalde değil mi?
Bana daha tutarlı geldi türkiye romu. İmkanı olan antutu benchmark ile telefonu test edip puanını paylaşabilir mi romun performansı açısından diğer üyelerimizden de görüş almak istiyorum. İmkanı olan lütfen puanını paylaşsın bakalım nasıl olmuş Türkiye romuvala şarj konusunda çok memnunum beklediğimize değdi gbi banamı öle geldi acaba ama portekiz romunun ve uk romunun verdgi şarj olayı daha çok katkı veriyo türkiye romu en azından benim telde öleyatmadan yüzde 53 tü kalktım 8 sa te yüzde 52 olmuş

Hocam zaten resmi güncelleme herhalde kieste olacak.![]()

subway temple run gibi oyunlarda kasma falan varmi diger romlar gibi ise yuklemicem