Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
arkadasar nasıl yapılacagını bulamadım link atında diger arkadaslarımızda yararlansın.

dipitis

Üye
arkadaslar baska bi sitede rastladim ace2 ye jb 4.1.2 mc8 u.k romunu kuranllar kernel olarak "d-h.st/m3h" bu sitedeki kerneli kurmuslar gayette stabil deniyor ben daha jb kurmadim yapilan yorumlardan dolayi jb kuran varsa denesin

stabilse deneyelim kardes o kerneli romla beraber mi romdan sonra mi kuruyoruz ?

NovaThor

NovaThor

Üye
romla kernelin linkini atında bende deneyeyim bakıyım.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
sizinti romdan sonra united kingdom romunu kurun ardindan da
d -h.st/m3h"
bu sitedeki kerneli yukleyin tamamdir

NovaThor

NovaThor

Üye
Oyunlar kasiyormuymus ? telefonumda 2.3.6 xxll2 yuklu ilk bbasta united kingdomu kuracaz daha sonra da kerneli mi?

TakTuk

Üye
kullanan bilgi verebilirmi

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
sızıntı derken ? ilk çıkandan mı bahsediyosun

- - - Eklendi - - -

hepsinin linkini paylaşacak bi babayiğit yokmu gençler :)

arkadasim cepten giriyorum suan link veremem sizinti romu kurmanin amaci ram i arttirmak sen 2 sizintiyi kur istersen

NovaThor

NovaThor

Üye
yav bari kernelin linkini atın ..

TARII

Üye
Bugun ace 2 aldım ama hafıza kartını görmüyo hafıza kartını tablete filan takınca görüyo ne yapmam lazım simdiden tşkler

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Bugun ace 2 aldım ama hafıza kartını görmüyo hafıza kartını tablete filan takınca görüyo ne yapmam lazım simdiden tşkler

Hafıza kartını biçimlendirmeyi dene kardeşim.

ooozzyy

Üye
Kernel'i nasıl kuracağımızı söyleyecek bir arkadaş var mı acaba? Zip içinde 3 adet dosya var. Eğer bunu Odin'le kuracaksak, hangisini hangisine göstereceğiz filan? Odin'le olmayacak birşeyse zaten pek uğraşamayacağım. Teşekkürler şimdiden..

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
kernel adresi buyrun :
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304432

- - - Eklendi - - -

Kernel'i nasıl kuracağımızı söyleyecek bir arkadaş var mı acaba? Zip içinde 3 adet dosya var. Eğer bunu Odin'le kuracaksak, hangisini hangisine göstereceğiz filan? Odin'le olmayacak birşeyse zaten pek uğraşamayacağım. Teşekkürler şimdiden..

tar uzantili dosyayi odinle yukle tamamdir pda kismina koy

TakTuk

Üye
UK romu kullanalar varmı.. nasıl bi sıkıntı varmı geçişlerde falan

ooozzyy

Üye
teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

kernel adresi buyrun :
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304432

- - - Eklendi - - -

tar uzantili dosyayi odinle yukle tamamdir pda kismina koy
teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

UK romu kullanalar varmı.. nasıl bi sıkıntı varmı geçişlerde falan
Ben kullanıyorum. Cİhaza yaptım yüklemeler şunlardı: Sızıntı romu, Portekiz romu ve UK romu. Şunu söyleyebilirim tüm bunlardan sonra; bu cihazın hakkı Jelly Bean değil bence... Ginger Bread gayet iyiydi. JB'de mesajda hatta rehber açarken bile kasılıp donmalar oluyor. GB'ye geri döneceğim ama tek korkum geri dönüşten sonra gelen bir 4Mb'lık güncelleme varmış. Onu yüklememek gerekiyor. Kazara onu yüklersek cihazın flash kartı gümlüyor. Yazılanlar böyle. Bu hataya düşmeyeceğimi bilsem şimdi döneceğim GB'ye.. Benim söyleyebileceklerim bunlar.

NovaThor

NovaThor

Üye
kardes sen dön birşey olmaz ben kaçkere döndüm :D yapman gereken yazılım güncellemesine sonra demek o kadar başkaa hiç gelmiyo o guncelleme

ooozzyy

Üye

Üst Alt