Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Konu Sahibi

dipitis

Üye
XXLK6 Mı Gösteriyo . Baktımda Bende Bişey Gözükmüyo Galiba Sen Eski Türkiye Romunu Kurdun...

Kardeşim S3 Mini'yi Düşünebilirsin Aslında...

benimki xxlk6 hakındadan baktım ama türkiye romunu kurmadım jbden gbye dönüş romunu kurdum o da ilk açıldığında rusçaydı

Konu Sahibi
Kardeşim Konuda Yazıyo Biraz Dikkatli bak Görürsün
Rom Kuruldu Telefon Açıldı Ama​
Türkçe
Değil' ile başlıyor.​

Bugün Portekiz için Jelly Beam çıkmış gözüküyor xda forumundada aynı başlık açılmış isteyen indirip kurabilir

can_071

Üye
sayende aradigim jb root dosyasini buldum ellerine saglik .

FeLonieS

Üye
Ben kurdum ram kullanımı daha iyi Türkçe seçeneği var.

Konu Sahibi
Konu Güncellendi :

- Toparlandı.
- Yeni Sızıntı Eklendi
- Linkler Yenilendi
- Bazı Yazılar Kaldırıldı
- 2.3.6 Kernel'i Yenilendi
- Anlatım Eklendi.

FeLonieS

Üye
Bu arada orijinal romun şarjı daha iyi sabahtan beri elimde telefon %27

qxpeace

Üye
veri ag modunu açmadan 3gnin cekip cekmediginı nerden bakip anliyoz

dipitis

Üye
Konu Güncellendi :

- Toparlandı.
- Yeni Sızıntı Eklendi
- Linkler Yenilendi
- Bazı Yazılar Kaldırıldı
- 2.3.6 Kernel'i Yenilendi
- Anlatım Eklendi.

Merhaba ben gb den yeni cıkan xxmb4e gectim sonra dediginiz gibi portekiz romunu onun ustune kurdum bu rom trye de cikinca o romu portekiz romu varken nasil kuracagız ??

Konu Sahibi
Merhaba ben gb den yeni cıkan xxmb4e gectim sonra dediginiz gibi portekiz romunu onun ustune kurdum bu rom trye de cikinca o romu portekiz romu varken nasil kuracagız ??

2.3.6'ya geri Döneceksin Bütün işlemleri Yapacaksın Türkiye Romunu Flashlıcaksın.

dipitis

Üye
2.3.6'ya geri Döneceksin Bütün işlemleri Yapacaksın Türkiye Romunu Flashlıcaksın.

Saol o en kısa zamanda cıksa iyi olur benimki acilirken tmn vamos la diye biseyler yazıyor :-)
Bu arada sarji iyi gidiyor ama oyunlarda 2.3.6 kadar hizli deil

Konu Sahibi
Saol o en kısa zamanda cıksa iyi olur benimki acilirken tmn vamos la diye biseyler yazıyor :-)
Bu arada sarji iyi gidiyor ama oyunlarda 2.3.6 kadar hizli deil

O uygulamalar falan kaldırılabiliyor, fakat açılış ekranı için root atman gerekli