Tolga3521
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben teli pcye bağladım kiese girdim yeni firmware mevcut dedi acaba zarar gelirmi ki..
Arkadaşlar galaxy ace 2 nasıl bi telefon almayı düşünüyorum da. Yoksa üstüne biraz daha koyup galaxy advance mi almalıyım ??
baktımCevap yazdım kontol et istersen
XXLK6 Mı Gösteriyo . Baktımda Bende Bişey Gözükmüyo Galiba Sen Eski Türkiye Romunu Kurdun...
Kardeşim S3 Mini'yi Düşünebilirsin Aslında...
Ben kurdum ram kullanımı daha iyi Türkçe seçeneği var.Bugün Portekiz için Jelly Beam çıkmışLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgözüküyor xda forumundada aynı başlık açılmış isteyen indirip kurabilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben kurmadım root falan gidecek o yüzden türkiyeye çıkınca kurarım artık o zamana kadar belli oyunları bitirmiş olurum
Ben kurdum ram kullanımı daha iyi Türkçe seçeneği var.
ben kurmadım root falan gidecek o yüzden türkiyeye çıkınca kurarım artık o zamana kadar belli oyunları bitirmiş olurum
yakında gelir türkiyeye bilmiyorum dayanamazsam yine kurarım
Titanium backup ile yedekli olduğu için kurdum ben Türkiye gelsin onuda kurarım
yakında gelir türkiyeye bilmiyorum dayanamazsam yine kurarım
Konu Güncellendi :
- Toparlandı.
- Yeni Sızıntı Eklendi
- Linkler Yenilendi
- Bazı Yazılar Kaldırıldı
- 2.3.6 Kernel'i Yenilendi
- Anlatım Eklendi.
Merhaba ben gb den yeni cıkan xxmb4e gectim sonra dediginiz gibi portekiz romunu onun ustune kurdum bu rom trye de cikinca o romu portekiz romu varken nasil kuracagız ??
2.3.6'ya geri Döneceksin Bütün işlemleri Yapacaksın Türkiye Romunu Flashlıcaksın.
Saol o en kısa zamanda cıksa iyi olur benimki acilirken tmn vamos la diye biseyler yazıyor :-)
Bu arada sarji iyi gidiyor ama oyunlarda 2.3.6 kadar hizli deil
O uygulamalar falan kaldırılabiliyor, fakat açılış ekranı için root atman gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?