serkanxrap
Üye
-Arkadaşlar gb üstüne jelly bean güncellemesini önerir misiniz, ya da resmi gb ve jb'den daha iyi dediğiniz rom var mı ?
-Bir de otomatik parlaklık yok mu cihazda ?
rus romu olarak kastettiğin bu mu
Rus romunu kur üstüne lite yada minimal by judas rom kur, otomatik parlaklık yok çünkü telefonda sensör yok
Apk maniadaki çoğu oyunlar bozuk
- - - Eklendi - - -
yav arkadaş nova 3 ü indirdim apk + datasını datayı android data içine attım oyunun apk sini yükledim açtım oyunu your device is not compatible with this game. Please request a refurn hatası alıyorum yükleyen nasıl yüklüyor :S
Nova 3 de ve mc 2-3 de sende kasma yapiyor mu ? Antutu beachmark skorum 5760 cikti neden dusuk anlamadim hafizada cok uygulama olmasindan mi aceba
Oyun datasini sd android dataya diyil. Sd android obb icine aticaksin.
Garip
Note2 de bende o hatayi aliyorum . 3 tane sd indirdim bir suru apk denedim yok yok yok.pes ettim en sonunda
Nova 3 . Yaptim herseyini acildi saolonline de oynuyorum oyunu ama pc oyunlari kadar sarmiyor oyun
xp ile kies bağlanamıyorum yardım edebilecek varmı?
Windows 7 veya Vista dene
Bu arada telefonum geldi ekran komple değişmiş, parlak gri kenarlarda değişmiş, orta tuşta düzelmiş ücret : 0TL
win 7 de sıkıntı yok bende su anda xp yüklü yokmu çaresi? telefonuna ne olmuştu hayrola?
Valla xpyi bilmiyorum . Orta tuşu çok sert basınca algılıyodu verdim servide düzeltmiş kenarlar soyulmuştu bide onu söyledim değiştirmişler
Hocam rom çalışmanız nasıl gidiyor.
İyi gibi bitek zip nasıl imzalanıcak onu bilmiyorum
Bi El atıverin
- - - Eklendi - - -
Evet arkadaşlar zip imzalamayıda buldum rom isteklerini alıyım sizde Örnek Olarak ;
1- Build.prop Düzenlemesi
2-Kilit Ekranı Değişsin vb. vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?