Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Samxal86

Üye

www.apkmania.co/?m=1 nerdeyse ucretli ve ucretsiz butun pro ve oyunlari data veya obb dosyalariyla birlikde bula bilirsiniz ustelik istediyiniz versialarini.

NovaThor

Üye
Apk maniadaki çoğu oyunlar bozuk

- - - Eklendi - - -

yav arkadaş nova 3 ü indirdim apk + datasını datayı android data içine attım oyunun apk sini yükledim açtım oyunu your device is not compatible with this game. Please request a refurn hatası alıyorum yükleyen nasıl yüklüyor :S

Sarangni

Üye

Oyun sizin cihazınıza göre değil. Verdiğiniz yazıda da buna benzer bit şey diyor. Apkmania bende kullanıyorum sıkıntı yok.

NovaThor

Üye
Ama youtubedeb nova 3 u aciyorlar ace 2 den. Zaten android markettede gosteriyor.

Sarangni

Üye
Ama youtubedeb nova 3 u aciyorlar ace 2 den. Zaten android markettede gosteriyor.

Açıyordur ama Apkmania verilen sizin cihaza uygun olmadığından acamiyorsunuz zaten. Oyunlar farklı ekran boyutlarına göre çıkıyor muhtemelen bunun için çalışmadı. Cihazınıza uygun olanı bulursanız çalışır.

Samxal86

Üye

Bende nova 3 yuklu sorunsuz calisiyor.
Nova 3. V1.0.5 surumunu dene ve oyunu ilk actiginda interneti ac
Ve obb veya datanin surume uygun oldugundan emin ol.

NovaThor

Üye
yüklediğin sitenin linkini atarmısın rica etsem.

kardeşim indirdiğin dosya data dosyası değil obb dosyasıdır. "com.gameloft..." klasörünün içinde bir tane uzantısı ".obb" olan dosya olmalıdır. o klasörü android/obb içine atmalısın. apkmania da linklerin altında gerekli açıklamalar var zaten dikkat etmemişsin, yoksa sitede hiç bir sorun yok

arkadaşlar neden kimse şu BSC-KERNELN nasıl yapıldığını anlatmıyor???

NovaThor

Üye
ilk önce telefonuna cwm yi kuracaksın (1. sayfada extralar bölümünde var) ve bsc kerneli kuracaksın o da 1. sayfada var.
KURULUM : 1-indirdiğin dosyalar zip halinde olacak telefonun hafıza kartına at.
2-telefonu recovery modda başlat
3-update from sd carttan indirdiğin dosyayı (update.zip) dosyasını seç ve yükleme yapar.
4-yükledikten sonra tekrar update from sd karttan bsc kerneli download et bu kadar

Samxal86

Üye
Nova Thor

Nova 3 u yukleye bildinmi?
Bide mc 2 eskisi gibi oynaya biliyormusun?

ytghan21

Üye
arkadaşlar bnde türk jb var ama telefonu kapalı şarj ettiğikten sonra telefonu acıyorum sarj 95 gözüküyor

En iyisi gb arkadaş antutu testlerindende belli oluyor zaten 2.3.6 da 6000 alırken 4.1.2 de 5700-5800 lerde ve oyunlarda gb de seri seri yani oyun için arkadaşlar gb ama jb nin internet hızı daha iyi yuklicekler bunu goz onunde bulundursun.

NovaThor

Üye
Nova 3 u yuklemedim daha mc 2 de yuklemedim yarın yukleyecem bakalim nasil olacak.

NovaThor

Üye
Nova 3 de ve mc 2-3 de sende kasma yapiyor mu ? Antutu beachmark skorum 5760 cikti neden dusuk anlamadim hafizada cok uygulama olmasindan mi aceba

FeLonieS

Üye
Arkadaşlar bana galaxy s3'ün yazı tipini atabilecek var mı kurduğum rom silmiş hepsini de.