Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Nwoempty

Üye
shadow eyvallah kardeşim cok sağol

Tepkiler: The Shadow

Mr.FSK

Üye
Beyler teldeki şu Fotoğraflar sistem uygulamasını kaldırcam da system app remover'la fotoğraflar uygulamasını bulamadım programda asıl adı nedir acaba ?

google+ kalkarsa google servisleri hata vermez mi??
Google account manager, google services framework, google play service ve google partner setup haricinde googlein adi gectigi neyi kaldirirsan kaldir hata vermez Eski cm 10.2 nightly lerinde stabilligi nasil yakaliyoduk saniyosun

Tepkiler: Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Âlim Adam @The Shadow şu Ace 2 Performance Rom'da Orjinal Not defterini nasıl yükleyebilirim ??? XXMH1 yaptım onun için anabant sürümünü ....

Mr.FSK

Üye
Şu tapatalka bi alışamadım ya

Âlim Adam @The Shadow şu Ace 2 Performance Rom'da Orjinal Not defterini nasıl yükleyebilirim ??? XXMH1 yaptım onun için anabant sürümünü ....
Stock XXMH1 kurup apk yedegini alabilirsin sonra geri kurarsun olmadi /system/app a permissionlari ayarlayip atarsin en kotu ihtimal alternatiflerini kurarsin

Mr.FSK

Üye
Stock XXMH1 kurup apk yedegini alabilirsin sonra geri kurarsun olmadi /system/app a permissionlari ayarlayip atarsin en kotu ihtimal alternatiflerini kurarsin
Titanium backup ile uygulama+veri desem yükler mi XXME7 'deyden denediydim Titanium B.'tan uygulamanın üstü çizikti(yüklü olmadığından) geri yükleniyor da yükleniyor 1saat bekledim olmadı ben de programı sonlandırıp teli yeniden başlattım tel ha bire restart atıyordu TB üzerinden uygulama+veri yükle desem olur yani demi

Apk backup & share kullanmani oneririm eger uyg. icinde onemli notlar yoksa.

ben google keep i öneririm google hesapla senkronizasyonu olduğu için formatta bile googledan bilgileri geri alabilirsiniz