Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bak o ksden ksiye değişir adaş mesela benm tellerimde hc bozulmamştr garantye yolu düşmemiştir :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Senin G'ye noldu :D Sen pek uğramazdın buralara :D

G kullanmaya devam. :D İyi ki almışım diyorum. Stock Rom çok stabil. Cihazı daha dün Root ettim. :D. CM Rom.hastalığı olan ben yazilimin stabil olmasindan sebep rom bile kurmuyorum ki officcal CM11 Rom da mevcut cihaz.icin.

ACE2 kopamıyoruz hala elimizin altında üstünde ki surumde eskidi haliyle dün bir güncelleme yapayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
bak o ksden ksiye değişir adaş mesela benm tellerimde hc bozulmamştr garantye yolu düşmemiştir :)
Yanlış hatırlamıyosam ace 2 yi 1 kez garantiye vermiştin sen ama... :D
G kullanmaya devam. :D İyi ki almışım diyorum. Stock Rom çok stabil. Cihazı daha dün Root ettim. :D. CM Rom.hastalığı olan ben yazilimin stabil olmasindan sebep rom bile kurmuyorum ki officcal CM11 Rom da mevcut cihaz.icin.

ACE2 kopamıyoruz hala elimizin altında üstünde ki surumde eskidi haliyle dün bir güncelleme yapayım dedim.
:ehe cm forever bence :oke: stock kullandığım yok benimde bir aldığım gün stock vardı s3 te sadece :ehe

Sarangni

Sarangni

Üye
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Kardeş şimdi rom işi tamam yükledim de Açılışta;
-Ekranda Samsung Galaxy Ace 2 GT-I8160 yazısı baya bekliyor... O sırada açılış müziği çalıyor ve ekran hala aynı duruyor o sırada ...
- Ardından Samsung yazısı gelmiyor.. Bu Yazının Hemen ardından Ekran Karıncalanıyor renkli renkli....
- Her yeniden başlayışta oluyor bu ne yapabilirim normal mi
bi de tel kasmaya başladı... :(

The Shadow

The Shadow

Üye
Kardeş şimdi rom işi tamam yükledim de Açılışta;
-Ekranda Samsung Galaxy Ace 2 GT-I8160 yazısı baya bekliyor... O sırada açılış müziği çalıyor ve ekran hala aynı duruyor o sırada ...
- Ardından Samsung yazısı gelmiyor.. Bu Yazının Hemen ardından Ekran Karıncalanıyor renkli renkli....
- Her yeniden başlayışta oluyor bu ne yapabilirim normal mi
bi de tel kasmaya başladı... :(
Samsung yazısının gelmesi için önce şu programı indir :

Sonra alttaki kaleme bas ve şu satırları bulup sil. Sildikten sonra yukarıdan kaydet ve telefonu yeniden başlat. Hangi bootanimation varsa romda muhtemelen o çıkacaktır. Eğer bu satırlar yoksa ya bootanimationu sen görmemişsindir ya da silinmiştir.

debug.sf.nobootanimation=1
ro.config.hw_quickpoweron=true
persist.sys.shutdown.mode=hibernate
dev.bootcomplete=0

Cihazın kasmasına gelince bu normal bir şey :D

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye

Sonra alttaki kaleme bas ve şu satırları bulup sil. Sildikten sonra yukarıdan kaydet ve telefonu yeniden başlat. Hangi bootanimation varsa romda muhtemelen o çıkacaktır. Eğer bu satırlar yoksa ya bootanimationu sen görmemişsindir ya da silinmiştir.

dev.bootcomplete=0

Allah senden razı olsun kardeşim...
Bu arada Tüm Maxicep Üyelerinin Mevlid Kandili Mübarek Olsun.....

• Beğen
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye

dev.bootcomplete=0

Bunları Buldum Sildim başında da #Boot Ayarı yazıyor onuda silim mi ?

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Kardeş iş tmm ama teli yeniden başladığımda Sarj %97 yken %89 a düştü ne oluyor yha ? :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Bunları Buldum Sildim başında da #Boot Ayarı yazıyor onuda silim mi ?
Farketmez. İstiyosan sil istiyosan dursun ne tweak i olduğunu yazmış tolga build.prop çok karışık olmasın diye de bunu biliyoruz zaten.
Kardeş iş tmm ama teli yeniden başladığımda Sarj %97 yken %89 a düştü ne oluyor yha ? :)
O yüzdelere fazla güvenmeyeceksin zaten de jb de reboot %3-6 arası götürüyor genelde :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Farketmez. İstiyosan sil istiyosan dursun ne tweak i olduğunu yazmış tolga build.prop çok karışık olmasın diye de bunu biliyoruz zaten.

O yüzdelere fazla güvenmeyeceksin zaten de jb de reboot %3-6 arası götürüyor genelde :)
Allah Allah neden ki ?

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
:D eyvallah kardeşim yardımların için sağol :)

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Kardeş son bi soru daha :)
Home+Power tuşuna bastığım zaman ekran görüntüsü ( SS ) almıyor :(
:hmmm tolganın romunu mu kullanıyosun hala :hmmm bilmiyorum pek kullanmadım ama alması gerekiyor bir de Vol Down+Power dene yine olmazsa romda böyle bir bug varmış demekki :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
:hmmm tolganın romunu mu kullanıyosun hala :hmmm bilmiyorum pek kullanmadım ama alması gerekiyor bir de Vol Down+Power dene yine olmazsa romda böyle bir bug varmış demekki :)
Olmadı kardeş .. peki bi önerdiğin program var mı ekranın olduğu SS sini çekicek ?

Üst Alt