The Shadow
Üye
Ne zaman yardım ettinki zaten hep beleşe yardım aldın daha işe başlamadan emekli oluyo adama bak yaw harbi gıcıksınnyse yardım istyen kardeşlermiz olur blosun ben emekli oldum bu ace 2 yardımdan![]()

Ne zaman yardım ettinki zaten hep beleşe yardım aldın daha işe başlamadan emekli oluyo adama bak yaw harbi gıcıksınnyse yardım istyen kardeşlermiz olur blosun ben emekli oldum bu ace 2 yardımdan![]()

Ne zaman yardım ettinki zaten hep beleşe yardım aldın daha işe başlamadan emekli oluyo adama bak yaw harbi gıcıksın![]()
![]()

Sdcard ta çok dosya olduğu için de olabilir yukarıda yazdığım yere geldikten sonra aşağıya doğru in gittiği yere kadar belki çıkarama CWM 6 yı görüyor romu niye görmüyor...

Valla bilmiyorum ama ben @Kadiroid ismini ilk kez 2 sayfa önce gördümLA söyletme beni burda yeni üyeyim die![]()
O da yardım amaçlı bi mesaj değil bana artistik yapmak için yazılmış bir mesajdı 
Valla bilmiyorum ama ben @Kadiroid ismini ilk kez 2 sayfa önce gördüm![]()

kardeim hafıza kartının çiplerinin bi kısmı ölmüş sanırım genelde böle seylerde ben bikere dis macunuyla o ciplerin oldgu yeri temizledim yavsca hafıza kart kendine gel miştiThe Shadow Bi baksan
16 GB hafıza var yeni temizledim şuan 5 GB kullanılıyor...
O anlamda söylemedim dosya sayısı bakımından fazlaysa...The Shadow Bi baksan
16 GB hafıza var yeni temizledim şuan 5 GB kullanılıyor...
Saçmalama lankardeim hafıza kartının çiplerinin bi kısmı ölmüş sanırım genelde böle seylerde ben bikere dis macunuyla o ciplerin oldgu yeri temizledim yavsca hafıza kart kendine gel mişti
O zaman stock recovery de görmez 
Ne alaka daha yeni kart
O anlamda söylemedim dosya sayısı bakımından fazlaysa...
Saçmalama lanO zaman stock recovery de görmez
![]()
Bence bir yerde yanlış yapıyorsun...Amk nasıl yapcam yha
rom dosyası 352 MB mı ne....
Sen hala burda mı duruyosun ? Gitmen gerekmiyor muydu senin ? Kaşırlar bakşimdi olayı anlayım kartı biçimlendrdin kullanılablir 5 gb yazıo değilmi kartın kap. 16 gb ?
denemeden anyalamazsın kart bozulmuştu temizledim çalıştı tabi bu yapana bagglı bide
Hayır.PC üzerinden yapabilir miyim bu Ace 2 performans romunu ?
Sen hala burda mı duruyosun ? Gitmen gerekmiyor muydu senin ? Kaşırlar bak![]()

Aslında şu an foruma girmen bile uyarı gerektirecek bişeyden fazlası ama neyse...uyarı gerektrcek bişe yapmıyorum![]()