Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

judosu flashlarsan zaten içinde supersu yani root mevcut hadi root değilse cwm recovry mevctsa telefonda root dosyasını buul flashla cwm recovey ile

Tepkiler: The Shadow
judosu flashlarsan zaten içinde supersu yani root mevcut hadi root değilse cwm recovry mevctsa telefonda root dosyasını buul flashla cwm recovey ile
hocam minimal _by_judas77_v1.6 diye bir dosya indirdim onu hafıza kartına attım simdi ne yapmam gerekir ve indirmem gereken baska bisey varmı ? baska hiçbirşey indirmedim. xda sitesinde anlatım ingilizce oldugundan anlayamıyorum

Bu konunun 1. sayfasindaki ekstralar bolumunden cwm 6 indir ve onu da hafiza kartina at

Bu konunun 1. sayfasindaki ekstralar bolumunden cwm 6 indir ve onu da hafiza kartina at
suan telefonuma cwn rom manager yükledim root yaptım ancak sorum indirdiğim dosyayı direk teli kapatıp yüklersem judos yüklenmis olur mu xda sitesinden baska bir dosya daha indirmem gerekir mi rom atmayı jb için yapıyorum hocam gb icin değil ona göre cevaplar mısnız lütfen

La oğlum dalga mı geçiyon la biz gözümüz kapalı yapıyoz bu işleri @The Leon bilir sen beni hiç tanımamışsın galiba Kimse de GB'ye judas yüklemez zaten Neyse CWM'yi boşuna yüklemişsin çünkü telefon yeniden başlayınca silinir tek kullanımlık o tekrar yükleyeceksin Ardından judası yapıştırıp wipeları yapacaksın sonra reboot. CWM dosyasını özelden attım başka şeylerle boşuna uğraşma.

Mr.FSK

Üye
Beyler ben şimdi bu teli root atcam da pc bozuldu...
Tel üzerinden yapabilir miyim acaba???

Mr.FSK

Üye
2.3.6 mı kullanıyorsun 4.1.2 mi ?
2.3.6 kardeşim 4.1.2 olsa tel dosyaları var...Beyler ACE 2 PERFORMANCE ROM u GB deyken mi yoksa JB deyken mi yapıcaz ? Bi de CWM 6 Link verebilir misiniz ?

Son düzenleme:
arkadaslar ace2 performance rom kurmak istiyorum yardımcı olursanz sevınırım
kullandıgınız terimlerden tam olarak anlamıyorum ama daha basit sekilde anlatacak arkdaslar varsa sevınırım

Mr.FSK

Üye
Yaw Hani her türlü yardım ve destek yapılıyordu
nerde yardım nerede destek???

Senyor Keş

Kapalı Hesap
@mehmet yasir ne iş sınava çalışmiyonmu?

The Shadow hakkaten ace2 delisiymiş ha

Tepkiler: The Shadow

Mr.FSK

Üye
:mad::mad::mad:Ya bi yardım etsenize orda geyik yapacağınıza...