Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Portagas

Üye
Arkadaşlar telefonumun hareket sensörü bozuldu.Örneğin Need For Speed Most Wanted oynarken telefonu sabit tuttuğum halde araba sol tarafa doğru hareket ediyor.Bun u nasıl düzeltebilirm,yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar telefonumun hareket sensörü bozuldu.Örneğin Need For Speed Most Wanted oynarken telefonu sabit tuttuğum halde araba sol tarafa doğru hareket ediyor.Bun u nasıl düzeltebilirm,yardımlarınızı bekliyorum.
Cm 10.2 kur galaxy ace 2 settings icinden calibrate e tikla duzelir

Tepkiler: Portagas
Hocam tam olarak yolunu söylebilir misin? Bulamadım calibrate'i
galaxy ace 2 settings uygulaması yokmu uyg. çekmecesinde ? o zaman ayarlar-advanced a gireceksin ilk bölümün en altında yazıyor zaten

Portagas

Üye
galaxy ace 2 settings uygulaması yokmu uyg. çekmecesinde ? o zaman ayarlar-advanced a gireceksin ilk bölümün en altında yazıyor zaten
Tekrar teşekkürler kardeşim
Sorun hal oldu.CM 10.2 hafıza değiştirme dosyasını paylaşabilecek var mı?

Tepkiler: The Shadow
Ne yazikki 4.3 ten sonraki sistemlerde vold.fstab kaldirildi o yuzden bu sekilde sdswap yapacagiz önce şu programı indir :

sonra programı aç root iznini ver açılınca sağ alttaki kalem işaretine tıkla ve şu altına şu satırları ekle :

persist.sys.vold.switchexternal=1
ro.vold.switchablepair=/storage/sdcard0,/storage/sdcard1

sonra yeniden başlat telefonu tamamdır
Bu arada bu cm 11 de calisiyormu ? Biriniz denerse sevinirim cunku cm lerde sdswap icin actigim konuya ekleyecegim

Son düzenleme:

Portagas

Üye

Bir arkadaş denemişti cm11 de çalışmamıştı.
Paylaşım içinde teşekkürler

arkadaşlar cm 10.2 kullanıyorum hafıza değiştirmek için build.prop indirdim söylenenleri yaptım ama olmuyor!!! lütfen yardım edin !

Kopyala yapistir yaptim elle yazmadim

Dahili depolama birimimin yaninda 7.20 gb'i gorunce sevincten deli oldum saolasin

Dahili depolama birimimin yaninda 7.20 gb'i gorunce sevincten deli oldum saolasin
Bi ara CM 11 kurarsan orada da bunu aynı şekilde deneyebilir misin ? Orada çalışıyor mu merak ediyorum henüz tam olarak belli değil çalışıp çalışmadığı

Bi ara CM 11 kurarsan orada da bunu aynı şekilde deneyebilir misin ? Orada çalışıyor mu merak ediyorum henüz tam olarak belli değil çalışıp çalışmadığı
Baska forumlarda bi uygulamayi root dizininde bir yere atin diyorlardi ama ben cm10.2 de iyiyim

beyler hangisi sorunsuz cm hemen şimdi indireceğim çabuk cvp verirseniz sevinirim...canım stabil bi jelly bean çekti bilen yok mu??